Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

09.08.09 tarihinden beri evliyim ve dogumkontrol hapı kullandım ilk basta sonra baktımki baya düzenimi bozdu bıraktım ekim gibi ondan sonrada düzensizlikler devam etti 1. 2. aya kadar aslında ozamana kdarda bebek düsünmüodum ama dogumkontrolhapını bırakınca aklımda gezinmeye basladı o sorular... korunmadıgım halde neden hamile kalmıorum acaba falan gib seyler düsündüm ve birinci ayda ve 6. ayda almanyadaydım ara vermis olduk iste asıl gercek bebek istegi 7. ayda basladı bende heleki bu ay dahada cok istiorum öncekiler sadece kendi kendimi sorgulamakmıs diorum simdi. 5. ayda okadar süphe ettimki kendimden doktora gitme ihtıacı duydum sırf hersey yolundamı die baksın istedim oda baktı ve görünürde bi sorun yok dedi ve 1 seneyi tamamlamadan gelme bidaha dedi kovuodu resmen:)

09.08.09 tarihinden beri evliyim ve dogumkontrol hapı kullandım ilk basta sonra baktımki baya düzenimi bozdu bıraktım ekim gibi ondan sonrada düzensizlikler devam etti 1. 2. aya kadar aslında ozamana kdarda bebek düsünmüodum ama dogumkontrolhapını bırakınca aklımda gezinmeye basladı o sorular... korunmadıgım halde neden hamile kalmıorum acaba falan gib seyler düsündüm ve birinci ayda ve 6. ayda almanyadaydım ara vermis olduk iste asıl gercek bebek istegi 7. ayda basladı bende heleki bu ay dahada cok istiorum öncekiler sadece kendi kendimi sorgulamakmıs diorum simdi. 5. ayda okadar süphe ettimki kendimden doktora gitme ihtıacı duydum sırf hersey yolundamı die baksın istedim oda baktı ve görünürde bi sorun yok dedi ve 1 seneyi tamamlamadan gelme bidaha dedi kovuodu resmen:)

analdım canım bencede fazla acele etme 1 sene olmaması çok normal bizede öğle dedi doktor düzensizlik de oluyo evlandikten sonra takma kafana eğer bi problem yoksa tez vakitte alırsın inşallah kucağına

günaydın kızlar nasılsınız? bu topic cok hosuma gitti cıvıl cıvıl bunu okuyunca bende kendimi buraya ait hisettim nedense... banada hayırlı gelir insallah 4-5 gün sonra adet olmam gerekior insallah olmam ama ümitlenmekde istemiorum elimdede degil bi yandan hep aklımda...dua edin bana...
güzeldir bizim burası,eminim çok memnun kalcaksın,aramıza hoş geldin,vereliniortakinş.tez zamanda bebişin seninle olur.

hep öyle yapıyolar,seneyi doldurmadan gelme,halbuki bazı testleri baştanda yapabilirler ve boşuna beklememiş oluruz.

slm mavi
slm kardelen
nasılsınız kızlar

selam canım,anca geldim eve,hemen oturdum buraya,kalkcam ama bi göz gezdiriyorum genede.

mavicim slm canım,kırmızı kart görmüşün galiba,artık kaderimiz oldu,hiç bi maçı doksan dakika,pardon,dokuz ay oynayamıyoz biz.mafoldumben

mavicim slm canım,kırmızı kart görmüşün galiba,artık kaderimiz oldu,hiç bi maçı doksan dakika,pardon,dokuz ay oynayamıyoz biz.mafoldumben

slm canım benim aynen öyle ama inanıyorum bu topikte hamile olmayan kalmayacak bu kadar duaya mevlam hayır demez elbet o sınırsız hazineden bizlerede nasip edecek:Saruboceq:

adım sema :)) esre diyede seslenebilirsin kolayına gelirse, benim ismimle eşimin isminen oluosuo ondan öle karısık:)

hımmmm,yanlış kişiye verdin şifreleri,sen bilmiyon tabe,benim diğer adım hafiyesengözlerimebaksanabşimdi senin şecerini dökimde görsempatiksalakcinni

Back
X