dilek ağacı

AYSEN74

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
887
0
296
44
Diğer
kızlar buraya bebek istiyoruz diye yazalım dilek ağacımız olsun
dileğimiz oluncada paylaşalım hadi hepberaber:enbuyukkk:

:))))))))))))inş ugurlu gelır....
allhım bana ve benım gıbı olan tum muhammed ummetıne hayırlı saglıklı bebşler vermey nasp eyle tez zamnda ...AMıN AMıN AMıN.....

Allah ım bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip ettttttttttttttttttttttttttt

güzel haberler yakında olsun inşallah

Güzel Rabbim,
Beni ve hasret kalan tüm salih kullarını bebek kokusundan mahrum etme.
Sana açtığımız elleri boş döndürme yarabbim.
Ailemize hayırlı evlatlar, vatanına milletine bayrağına sadık evlatlar nasip eyle.
Amin.

Ya Rabbim biz aciz kullarının sana açılan ellerini, dillerinden dökülen içli dualarını kabul eyle. ısteyen tüm herkesle beraber bana da eğer hayırlısıysa tez zamanda bir evlat nasip et. Amin ınşallah.

rabbim bana da en kısa zamanda hakkımda hayırlı olan bır evlat ver yarabbım bana ve benım gıbı ısteyen tüm ümmeti muhammede yarabbım

RABBiM rasulün hz MUHAMMET as hürmetine..
onun iki gözünün nuru hz HASAN hz HÜSEYıN hürmetine..
dünyaya gönderdiğin tüm peygamber ve evliyalar hürmetine...
senin sevdiklerin ve seni sevenlerin hürmetine..
biz aciz kullarınız nasıl dua edeceğimizi bilmiyoruz..
rasulün hangi hayırları, güzellikleri istemiş ise bizde onun gibi dua ediyoruz..
hangi şer ve belalardan sana sığınmış ise bizde o bela ve şerlerden, senin azabından yine sana, rahmetine merhametine sığınıyoruz..
herşeyi yoktan vaar eden allahım her nerde var ise tüm kardeşlerim arasında banada tez zamanda hayırlı, salih, imanlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle, bu kullarınıda bu annelik duygusundan mahrum eyleme ya rabbel alemin...
(biraz uzun oldu gailba ama içimden böyle dua etmek geldi inşallah bizlerde güzel bebeler verir)

ay ınsallah cnm ınsallah ugurlu gelır bu topık tum ıstıyenlerın olurrrrr duaları gercek olur meleklerı brıan once annelerını bekletmeden saglıkla gelır

bütün istiyen arkadaşlarıma ve bana hayırlı evlatlar ver yarabbim katından.bizi daha fazla bekletme .:Saruboceq:

gerçekten bir bebek sahibi olamamak okadar zor ki.bunun verdiği sonuçlarla yaşamak.herkesin sorması.reklamlarda bebek görmek,hastaneye gittiğinizde gebelik varmı diye sorulması,dışarıya sanki bebek istemiyormuş gibi davranılması çok zor gerçekten...insanların sana acıyarak bakması,senin gebe olanlara bakıp bakıp iç çekmen,bazen herşeyden vazgeçmek okadar zorki..

ve bunu zaten ceken anlar arkadasım gercekten zor.allh kımseyı evlatsızlıkla sınamasın.vede kımsenın kucagını bos bırakmasın.tum ısteyenlere ıcı sırada bana hıc ummadıgımız zamanda gebelık haberı almayı nasp etsın ınş

amin arkadaslar cok dua edin allah dualarınızı geri cevirmez inş en kısa zmnda hiç beklemedginiz bir anda hamile oldugunuzu ögrenip bu duyguyu sizde yasarsınız

ne güzel dua etmişsin cnm inş Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda aminnn

Yüce Rabbim ,bizleri de cenneti ayaklarımızın altına alabilme şerefine nail edecek misin?:Saruboceq:

yüce rabbim inşallah nail eder hayırlısıyla.ben okadar çok dua ediyorum ki herkes için.allah kimsenin kucağını boş koymasın.kimseyi evlat kokusundan hasret bırakmasın.eskiden anneme çok kızardım derdim ki hep anne niye bukadar bizim için uğraşıyorun ,niye kendini bizim için hayatını feda ediyorsun..şimdi bebeğim olmayınca daha iyi anladım hemde çok iyi anladım.insan olsun diye her zorluğa katlanıyor,bütün acıları yutkunuyor acaba olduktan sonra nasıl üstüne titreriz kimbilir.ne kadar değerli olur.allahım sen bütün kullarının dualarını kabul et yarabbim.hiç kimseyi evlat hasretinden mahrum bırakma,bütün bebek isteyen bu yola baş koyan kullarına dayanma gücü ver,isyan duygusunu içimize koyma yarabbim.heray yeni bir mucize yaratki halimize şükredelim,umudumuz olsun.bizi asla isyankar yapma yarabbim....umarım umutla bekleyen anne adaylarının en yakında dualarını kabul eyle yarabbim.

kızlarrrrrrrrrrr aynı dert hepimizde var ama bizim derdimizi bizden başka kimseler anlamıyor ay ben dışarı sokağa filan çıkasım gelmiyor bana bebek yokmu die soracaklar die e sorarlar tabi az değil tam 5 sene oldum ama güzel mevlam ne verirse hakkımızda hayırlı olanın versin allahım ey güzel mevlam sen herşeylere kadirsin herşey senin eline herşeyin en iyisini sen bilirsin yüce mevlam sen bilirsin kızlar iyiki varsınız iyiki rabbim kimsenin kucağının boş bırakmasın kimsenin mafoldumben:1no2::çok üzgünüm:

allah kucaklarımızı boş bırakmasın ben bi meleğimi kaybettim inş meleğim kardeşini yollar bana bizide mutlu eder allah isteyen herkesi bekletmeden bu mutluluğa nail eder inşallah

eeeeeeeeeeee kızlar hepiniz duadan vazgeçtiniz galiba nerdesiniz heleki ya topiği sahibi nerde kızlar duaya hepimizin ihtiyacı var güzellerim allah kimsenin kucağını boş bırakmasııııııınnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allahım yÜce peygamberımız muhammet (sav) hÜrmetıne dualarımızı kabul eyle amın
kucaklarımızı evlat hasretıyle bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…