dilek ağacı

aminn gerçekten zor sanki bazen canım yanıyor bazen gerçekten üzülüyorum hemde çok hem kendime hemde benim le ayn ı kaderi olan insanlara hepimize dua ediyorum.allahım diyorum bana isyan duygusunu verme,dayanma sabır gücü ver diye..herşeyin hayırlısı

selam kızlar inanın dualrım sizlerle cok içim acıdı yazdıklarınıza bende geleceğin anne adayıyım inşallah ben size önerilerimi sunayım bunları çevremde uygulayanlardan onaylıyorum soğan suyu kürü bir mucize bu şekilde gebe kalan cok arkadaşım var ALLAH ın bir mücizesi ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."bu duayı bir elmaya okuyun 1267 kere sonra elmayı ortadan kesin yarısını siz yarısını eşiniz yesin ve her duanızın sonunda muhakkaki su duayı okuyun ALLAH u teala h.z bu duayı edenin ellerini boş çevirmiyor bende denedim dua herşeydir (3 defa) ya erhamer rahimin 1.merhamet edenlerin en merhametlisi olan(allah)'a hitap etme şekli.
daha zamanınız gelemedi bu duayı okuyun bebeleriniz olur ALLAHın izniyle banada dua edin hayırlısıyla evleneyim dualarda buluşmak dileği ile eğer özelime msnnizi yazarsanız diğer dualarıda sizinle zevkle paylaşırım burdan fazla yazamam uyarı almamak için en güzele emanet olun ve önerilerimi dikkatae alın hamile kalıcaksınız söz verin bebelerin adını göbek adını yani ben koyam opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım inşallah uyğularızda bizlerin bebğide gelir bi an evvel ne zormuş mevlam bizden sonrakilere aratmasın allahım olmayıncada daha fazla takıntı adet düzensizliği aman kızlar anlatmayam ben çok kötüyümümmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa

Allahım beni ve bütün anne olmak isteyen din kardeşlerimi cennet kokusundan mahrum etme rabbim
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
aminn

Ne kadarda iyi anlatmışsınız içinde olduğum durumu. Helede arkadaşların senin günlerce ağlayıp sızladığını bile bile hamileyim ben diye nispet yapıp ultrason resmini gözüne sokmalarına ne demeli benneyaptımki

ALLAH'IM, EY HERŞEYİ YARADAN YÜCE RABBİM. SEN BU ACİZ KULLARININ YALVARIŞLARINI DUY. HERBİRİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET. AMİNNN...

arkadaşlar hepinizin duasına en içten dileklerimle amin diyorum rabbim inşallah bizlerde anneliği en kısa en tez zamanda tattırsın ya ben çok doluyum anlatamam..
bu özlemimi bi eşimle bi kk ile paylaşıyorum..
RABBıM sen en yüceler yücesisin...
sen sahipsizlerin sahibisin..
sen karanlık gecede, kara taşın üzerindeki kara karıncanın duasını işiten, halini bilensin..
bizlerede hayırlı evlatlar nasip eyle, bu kullarınında kalp acısını yalnızlığını gider dualarını kabul eyle ( amin)

allahhım sana açılan elleri boş çevirme herkesin ve benimde gönlümün muradını ver rabbim

eeeeee kıslar bu kadarmıyız hadin çoğalallmda mutlaka birimizden birimizin duası daha çabuk kabul olur... çoğalalım..

Bu mÜbarek gÜnde peygamber efendımızın yÜzÜ suyu hÜrmetıne allahım bır evlat nasıp et ısteyen herkese

aminnn .bu mübarek günde yüce rabbim herkese bir melek verir inşallak.allhım çok büyük herşeyin hayırlısını nasip etsin bize inşallah.kucaklarımızı boş koymasın tez zamanda bize hayırlı evlatlar verir inşallah

Bu mÜbarek gÜnde peygamber efendİmİzİn yÜzÜ suyu hÜrmetİne allahım bİr evlat nasİp et İsteyen herkese

aminnn

amin inşaallah

amin kızlar amin.ALLH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN GONLUMUZDEKINI HAYIRLI HAYIRLISINI ISE TEZ ZAMNDA NASIP ETSIN.

hepinizin hepimizin duası kabul olsun..
birbirimize dua edelim sizleri tanımasamda dua ederken kkdaki bebek isteyenler düyorum sizlerde beni kalbinizden geçirin kızlar :)

amin kızlar amin.ALLH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN GONLUMUZDEKINI HAYIRLI HAYIRLISINI ISE TEZ ZAMNDA NASIP ETSIN.

Esracım bana yolladığın mesajı aldım ama ben daha 50 mesajı geçmediğim için sana mesaj atamadım. güzel dileklerin için sağol darısı başına. Bizde herhangi bir problem çıkmadı canım normaldi herşey opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…