- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Benden 10 tl=))Konuyu iki kere okudum, anlamadım.
Dedim yorumları okuyayım bari, öyle anladım.
Sosyal medyada bunun ne kadar doğru olabileceğini düşünmek zor mu?
Hiç televizyon izliyor musunuz, haberiniz var mı olan olaylardan?
Ne yapalım, 1 TL mi yollayalım yani.
O paralar bir altın parası edecek, valla o altına benimde ihtiyacım var, malum geçim zor
dilek anahtarı işine mi girsem?
Aynen sekerim anekdarin olsaydi evlenirdin..boynunda tasiycan ama alinca..ben hemen yolluyorum 1 pound )))Simdi ben anahtar toplamadim diye mi evlenemedim. Eee kolay o zaman herkesten yarin itibariyle 1 pound toplayayim . Maksat isim gorulsun.@Mayflower75 @beratti
Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.
Aynen sekerim anekdarin olsaydi evlenirdin..boynunda tasiycan ama alinca..ben hemen yolluyorum 1 pound )))
baydınız. herkes telefondan yazıyor bu bir savunma değil. karşınızdaki insanlar ne dediğinizi anlamıyor. yazdığınızı bir okuyup öyle gönderin.
ayrıca sayfalarca yazıldı gereksiz ve saçma olduğu. Müslüman olsam böyle bir şey yapmazdım. hoş şimdi de yapmam çünkü aklım var.
Kendinizi savunmak yerine "haklısınız boş işlerin peşine düşmüşüm" deseniz kimse sizle dalga geçmeyecek.
Konuda ayetle konusan bendim ama bana da "kirli" dediniz.
Kendime çan alayim da guzelligim belli olsun.
Birde beddua ediyorsunuz milletin evliliğine yuh size?O evliliğin garantisimi vr soyle gülüp dalga gecer gb yazdn ya Allah bildiği gb etsin o cok emin olduğun evliliğini. Cok iyi insanlar iseniz gzl bir dille uyarın madem bmu islamiyet gzl ahlak.Madem o günah su yaptğnda günah
Ben müslüman değilim.Anlatım tarzınız irrite etti.Neyse afedersiniz oan ki ruh halimle kirli dedim siz mürted deyince. Ama bnde size birsey demek istiyorum sizde kendinize bir müslüman olarak bu yakıştrmayı yapmayın ozaman aşırı tevazuda kibirdendir.
Tabi canim ben nasil koca buldum saniyorsun ordan burdan para toplayip dilenk tuutum.boynuma anekdarda dahil herbiseyi taktim..yuzde yuz etkili..Kendime çan alayim da guzelligim belli olsun.
Gözden kaçırdınız sanırım. Bu paragrafimda tam üç tane ayet var.. Tövbe edin hemen bence...Hurafe. Onun da ötesinde şirke giriyor. Ne dileyecek ne isteyecekseniz Allah size şah damarınızdan da yakın. Dua edin ki duanıza icabet edeyim diyor. Böyle terkiplere gerek yok. Ha dua ettiniz olmadı o zaman da hayr gördüğünüz şer imiş diye düşünüp Allaha tevekkül edin.
Birde beddua ediyorsunuz milletin evliliğine yuh size?
Bu nasıl hafızlık??
Aynen öyle yapınız.
Gözden kaçırdınız sanırım. Bu paragrafimda tam üç tane ayet var.. Tövbe edin hemen bence...
Vazgectim o parayla sana bir Turkce kitabi alicam.
Gozden kacirmadi..bilmiyor..sadece arapcasini ezber ettigi icin anlamiyor ayetlerin ne dedigini..Gözden kaçırdınız sanırım. Bu paragrafimda tam üç tane ayet var.. Tövbe edin hemen bence...
Yazıklar olsun deme hakkına nasl sahipsin sen .Kendin tefsir yaptınmıda bir başkasının dinine imanına ilmine karşı savaş açıyosun .Gozden kacirmadi..bilmiyor..sadece arapcasini ezber ettigi icin anlamiyor ayetlerin ne dedigini..
Yaziklar olsun..
Tabi canim ben nasil koca buldum saniyorsun ordan burdan para toplayip dilenk tuutum.boynuma anekdarda dahil herbiseyi taktim..yuzde yuz etkili..
Ama can iyi fikirmis bak onu denemediydim..hem caldikca dikkat cekersin)))
Habamam sinifindaki Saban gibim dolasirim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?