- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
O kusup gitmedi anacim sadece uctuelanur küsüp gitmeyeydi bunu da deneyeydi keşke
Ben anlamadım neden boşanmamış insanlar bir de? Kendin de boşanmışsın? Boşanmak kehaneti bozuyor mu nedir? O zaman baştan ofsayt!
Ya bu kadınlar ne zaman hurafelerden kurtulacak? Cidden şu konuyu okudum sanki taş yuttum, nasıl üzülüyorum Allahım sen büyüksün.
O kusup gitmedi anacim sadece uctu))
Aynen öyle cidden ben bu konuya o kadar şaşırdım ki daha da hiçbir şeye şaşırmam.sonra diyorsun ki neden çekiyorlar al sana cevap bu kadar emekten sonra çekmeyip ne etcek..
Kiz kac kere yazdik bunlar hurafe Allaha dua et diye daha kac kez diyelim?41 kisiden 1 tl ile yüzük alacağım öylemi .ben bi hata etnis bile olsam szn bu sekilde bu konuyu geyik muhabbeti yapmanız da bi hurafeyi islemek le es değer kalp krmaktan bahsediyorum.Zaten istemiyorum da asla suan mevzu o dğil yargılayp dalga geçenleri Allah görüyor uyaradabilirdnz çok mübarek kullardysanız çok iyi insanlardıysanız ama şu yaptğnz ... Bisey demiyorum
elanur küsüp gitmeyeydi bunu da deneyeydi keşke
Ne diyosun yayok uçtuktan sonra yeni üyelikle gelip konu açtı küstüm oynamıycam bir daha diye. lavantadan da özür diledi..
Bu konu sayesinde sitenin en sevdiğim kadınlarıyla akraba cikacagim.
Boş insanlarsınız derken pardon? Kendi aklınızla dalga geçiyorsunuz resmen çeşitli hurafelerle. Burda size yazanlar mi boş insanlar oluyor.Hyr kehanet veya lanetle alakalı dğl türkcem de bozuk dğil mesaj dili ile konusyorum ben .telefondaki klavye alşkanlğı diyelim hepiniz de lafa gelince edebiyat kesiyosunuz masallah bosanmslik kehaneti laneti dğl terkib bu bende bnu burdan öğrendim .Zira bende aynı durumdayım zaten bundan gocunan oraya yazmaz aklederek okusanız azıcık bos insanlarsnz sanrm pazar pazar baska bi ağlenceniz aktiviteniz yok ta gelmis burda kendinize muhabbet ariyosunuz ya
Ne diyosun ya
Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.Yav ben 17 yaşıma kadar Osmangazi'de yasadim ama benden
Bu konu sayesinde sitenin en sevdiğim kadınlarıyla akraba cikacagim.
17 yıl Osmangazi'de yasadim iyi çevrem var ama konu sahibi istemez benden.
Hyr kehanet veya lanetle alakalı dğl türkcem de bozuk dğil mesaj dili ile konusyorum ben .telefondaki klavye alşkanlğı diyelim hepiniz de lafa gelince edebiyat kesiyosunuz masallah bosanmslik kehaneti laneti dğl terkib bu bende bnu burdan öğrendim .Zira bende aynı durumdayım zaten bundan gocunan oraya yazmaz aklederek okusanız azıcık bos insanlarsnz sanrm pazar pazar baska bi ağlenceniz aktiviteniz yok ta gelmis burda kendinize muhabbet ariyosunuz ya
yazımınız kadar anlamanızda kötü diyorum.
mesajların başını takip ederseniz sizden bahsetmediğimi görürsünüz..
Konuda ayetle konusan bendim ama bana da "kirli" dediniz.Aman sağun kalsın .bi dilenci demediğiniz kaldı Allah büyük herkesin günahını görüyo bn bi günah islediysem bile ayetlerle hadislerle konusun ozaman kahkahalarla dğil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?