Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'ım.. ne olur artık imtihan etme beni.. Benimle aynı yolu yürümeyecek olanı yanıma yar etme..
Ben beklerim hakkımda hayırlı olanı.. Böyle çok üzülüyorum, elimi bir ömür bırakmayacak olanla karşılaştır.. Amin. :114:
Hayatimda birisi olsun istiyorum yaninda huzur bulayim kendim gibi olayim dunu silip gecsin gelecek kaygisi olmasin Beni kendime getirsin buyutsun yeniden ellerimden tutup kaldirsin düstúgúm bu cukurdan cikarsin Beni... Zaten mutluyum hayatta sadece güldürsün Beni.. Ne zaman arasam orada oldugunu bileyim... Birbirimizden beklentimiz olmasin... Sadece burada olsun yanibasimda bi Anne gibi sefkat dolu... Degismesin degistirmesin sadece anlasin... Bazen sessizce otursun yanimda saatlerce....
artık hayallerimin gerçekleşeceği bi sürece girmek istiyorum..hayatın derdini çektiğim yeter bundan sonra etrafı toz pembe görmeyi diliyorum artık bunu hakettiğimi düşünüyorum..