Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim okulum bitsin ve aşkım kpss yi kazanıp atansın allahımmm:26::26::26:..aşkımız hiç bitmesin heyecanımız..hep birbimizi sevelim..yazın ki tatil de çok güzel geçsin inşallahhh aminn..
Bi de iyi dostlarımız olsun yeni çevremizde...eskileri sildimmm artık..sadece güzel arkadaşlıklar aşkım olsunnn mutlu olalımm...hayırlı vefalı dostlar istiyorummm..
Artık bitsin istiyorum.
Tüm bu karmaşam, acılarım.
Yoruldum, bıktım
Kendimden bıktım, hayattan...
Büyük acılar değil belki..
Ama bir süre sonra delirtici oluyor.
Küçücük yükler birikiyor birikiyor..
Boğazında düğümleniyor.
İşte ondan kurtulmayı diliyorum, çabucak, zamansız.
Evleneceğim adamın tez zamanda karşıma çıkmasını, birbirimize deliler gibi aşık olmayı, ayaklarım yerden kesilecesiye mutlu olmayı ve evlenip kocaman bir aile olmayı çok diliyorum Allah'ım n'olur hayırlısıyla tez zamanda bana ve dileyen tüm arkadaşlara bu duyguları tattır
Ben sağlık ve huzur istiyorum. Bir de iyiniyetli-mutlu insanların ortasında olmak istiyorum. Diğer isteklerim bunlar benimle olunca ve rabbim yanımda oldukça gerçekleşir zaten