- 22 Ağustos 2007
- 170
- 13
- 643
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım sen bize gönderdiğin mucizeyi (oğluşumuzu) tekrar bize bağışla, çok daha sağlıklı olmasını nasip et ve yanlızlık çok kötü sen hiç yanlız bırakma. ve ara ara elimden kayıp giden o gücü bana yeniden ver. verki her yıkılışta yeniden güçlenip ayağa kalkabileyim ve sen bizim huzurumuzu kimsenin bozmasına izin verme.
aslında daha yazsam herhalde çok şey yazarım ama şuanda içimde bu dilek geçti
rabbim herkesin evladını herkese bağışlasın...sizinde evladınızı bağışlasın...
inşallah anormal bir durumu yoktur çocuğunuzun...anlatmak isterseniz seve seve dinlerim sizi...
sevgiler...
teşekkür ederim Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın . zaman zaman çok kötü olduğum durumlarda ve kimseyle paylaşamadığım zamanlarım oldu.burda sizlerle paylaştım. herşeferinde anlatıp burdaki arkadaşlarıda rahatsız etmek istemem. herkesin kendince derdi var. sadece kendimi çok kötü hissetiğim bir durumda tükendim başlıklı bir yazı yazıdım orda durumu ve duygularımı paylaştım. okumak istersen bulabilirsin.(elbette gelişmelerden oldukta burda anlatacağım. bugünde tekrar gittik dr. herşey daha iyi olacak ilgi ve alakaya tekrar teşekkürler yanlış anlama burda insanları sıkmak istemiyorum özel olarak anlatmamı istersen paylaşırım. bende herzaman dinlemeye hazırım.
bizler inan, en azından kendim için söyleyim ben sıkılmam..eğer ufakta olsa bir faydam olursa,yada ufacıkta olsa rahatlatabilirsem karşımdakini işte o bendeki huzuru anlatamam size...tükendim başlıklı bir yazı hatırlıyorum...hatta yorumda yazdım ama şimdi hemen bakıcam tekrar...şunu söyleyim siz içinizde bırakmayın hiçbirşeyi...kk yı bunun için çok ama çok seviyorum..herşeyinizi anlatın..sizi duyan birileri mutlaka olur,sıkılma konusunu kafanızdan atın...burada hepimiz sıkıntılarımızı da,sevinçlerimizi de beraber yaşıyoruz...her zaman yazabilirsiniz bana...
sevgiler...