Dilek Kutusu.....:))

2 hafta sonra yuvami kuruyorum...
1 sene flort, arti 1 sene nisan...toplam 2 sene, çogu zaman gozyaslar içinde geçirdim bu donemi, hele hele aileler isin içine girince.
Bugun ki dilegim, ey guzel Rabbim, çiktim bir yola ama nereye gidiyorum, gun geçtikçe bilmiyorum, Rabbim koru beni, yuvamda bana huzur mutluluk nasip eyle. beni, bana kotuluk edenlerden, koru Allahim...
Yolculugumda beni yanliz birakma..çok ihtiyacim var sana...

ne olursun rabbim şu sınavı kazanayım..hayatımda bir kez birşeyi düzgün yapayım ve başarıyım ...

Allahım Kuracağım yuvada önce sağlık sonra huzur ve mutluluk istiyorum,tatlı dil güler yüz eksik olmasın ,en sinirlendiğimiz anlarda bile sinirlerimize hakim olmayı nasip et... dileğimi sen kabul et Rabbim

anneme sağlık diliyorum, canım anam iyi olsun biran önce çok çekti hala da çekiyor bana gelecek tüm hayırlar anneme gitsin istiyorum iyi olsun....
kardeşlerime yuvalarında mutluluklar diliyorum hepsi canlarım benim..işlerinde de başarılı olsunlar..
asker kardeşime tez zamanda tescil diliyorum en zorunu seçtin be aslanım dayan az kaldı,,
sevgilimede daha fazla anlayış istiyorum yaşarak anlasın beni..
kendim içimde yukarıdaki canlarımla birlikte bir ömür diliyorum...

Öncelikle tüm ailemle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Bir de kaynanamın o mendebur kedisinin bir an önce ortalardan yok olup daha fazla sinirimi bozmamasını ve bu hayvan konusunda kaynanamın da aklını başına almasını diliyorum:oklava:. Allahım nolur yardım et bana aklımı alacak bu sevimsiz pisss hayvan kötükedihüso..

prensime kavuşunca herşeyin çooook güzel geçmesini istiyorum,huzurlu olmak istiyorum.bitaneminde benim kazandığım fakülteyi kazanmasını istiyorumm:1hug:

allahım bu kadir gecesi yüzü suyu hürmetine bana ve kocama sağıklı hayırlı bir evlat nasip et tüm evlat hasretiyle yana kullarının kucağını boş bırakma allahım aileme eşimin ailesine dostlarıma kadınlar kulübüne üye olan derdi olan tüm kullarına yardımını esirgeme allahım hastalara şifa zorda olanlara yol göster allahım sana inanan ağzından senin adını düşürmeyen tüm kullarına hayırlısını nasip eyla amin

:asigim:Sevdiğimin annesi de beni çok sevsin istiyorum.... çok becerikli biri olmak istiyorum yemek yapabilmek istiyorum....iyi bir işim olsun istiyorum......sevdiğimin iyi bir işi olsun istiyorum......ALLAH ım gönlümdekilri biliyorsun yarabbim inşallah kabul olurrrr:asigim:

askerlik düşsün istiyorum
15 ay çok diorum
insanın hayatından 15 ay koparılmazki ama

aöf deki derslerimden geçmemi istiyorum

bide berke cansudan ayrılmasını istiyorum ahahhaah

Birincisi ehliyet ve direksiyon sınavını başarıyla geçip araba kullanmak istiyorum.İkincisi bebişimin olmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

beni çok seven,sonsuz güvenicegım,allah korkusu olan bir prens diliyorummmmmmmmmm

evim satılsın ,evim satılsın,istanbula geri döneyim, istanbula geri döneyim........

vallahi çok ev sahibi değil tek kat evim olsun yeter allahım nolur.:Saruboceq::Saruboceq:.kurtar beni şu kiradan.:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X