Dilek Kutusu.....:))

Allahım cuma ve cumartesi günüm güzel mutlu hayırlı kazasız belasız sorunsuz bir sekilde gecsin allahım.yardım et allahım.sevdigime kavusayım allahım yardım et onu hakkımda hayırlı eyle VE BURDAKİ HERKESİN DUASINI KABUL ET ALLAHIM BENİM DUAMIDA KABUL ET AMİN AMİN amin

Son düzenleme:
inşallah yakın zamanda oğlumla eşimle sağlıklı mutlu bi şekilde yaşayacağımız kendimize ait bi eve kavuşuruz.duy beni Allahım...

Oglumun hep saglikli ve mutlu olmasi
Ve sevdigimle aramizdaki sevginin gun ve gun artmasi sayginin hic bozulmamasi. Insallah hayirlisiysa olsun

Yuce allahim
evinde huzuru olmayana huzur cebinde para olmayana para
gozleri aglamaktan.kuruyanlara mutluluk
banada hayirliysa bi evlat evime huzur esime bol bol akil sabir selamet ver..
Hepimizin dilekleri dualari kabul olsun insallah!!!

bütün üniteleri cumartesiye kadar bitireyim ve sınavım çok iyi geçsin

neyin pesindeyim Rabbim. kaybettim yolumu. gonlum imkansiza gitti, aklimin alamadigi sey imkansiz olan.
senin icinse imkansiz yoktur, OL emrinle oldur Yarabbim, kayboldum. biktim. olmaz derdim oldu sonunda.
yapayalnizim Rabbim uzat elini. bos bi yaprak gibi savurma. nasip etmeyecegin seyden sana siginirim.
vermeyecegin seye karsi sogut Rabbim. benim durumumda olan tum gonulleri sen feraha cikar tez vakitte. 4 aydir sacma sapanligimda
savruluyorum. ama gonul derdi bu hic biseye benzemiyor. ben onu sevdim Ya Rab. nasip et tez zamanda. amin..

sağlık her daim önde.. (babamın doktora gitmesini diliyorum...)

ardından hayırlı bir iş!(en önemlisi, sonunda da kpss inş)..
sonra eğitim..
sonsuz bir dost..
sonsuz bir aşk..

kısaca huzur...

ÖNCELİKLE
Bunu okuyanların da duasına ihtiyacım var...

((( Bugün inşallah iyi haberler alırız... )))

Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

allahım, yaradanım, yaratıcım,

kendim için yeni başlangıçlarım olsun artık. önce ehliyet sınavını geçeyim, sonra yılmadan derslerime çalışayım gücüm kuvvetim yerinde olsun, sınavım harikulade geçsin ve puanlar da düşsün ve ben atanayım..bu süre zarfında geçmişi aklıma düşürme.. beni engelleyecek beni yavaşlatacak beni mutsuz edecek kişileri durumları her neyse hepsini benden uzak tut..ve kabullenmemi sağla. biten her şeyin hayrıma olduğunu kabulleneyim.. bugün benim için hala duygu değerini taşıyan bazı yerler bazı şarkılar ve anılarımda sakladığım herşeyin duygu değerini yitirmesini ve artık bana acı vermemesini sağla.. arkama dönüp bakmamayı öğret bana.. geçmişi sevgiyle geride bırakmayı öğret..kendimin değerli olduğunu ve bu hayatın sadece bir kez yaşandığını bilmemi, içine mümkün olduğunca mutluluk sığdırmamı sağla..hakkımda hayırlısını ver. senin gücün her şeye yeter rabbim. amin.

İçime namaz hidayeti ve aşkı ver Rabbim. Ve gene ayni seyi istiyorum. O'NU bana helal ve hayırlı kil ve tez zamanda nasip eyle.
nasip etmeyecegin şeyden vazgeçip buna uzulmeden razı olmami nasip et. Aminnn

allahım ne olur bütün konuları bitireyim ve genel tekrar ve sorulara da fazla fazla zamanım kalsın. lütfen kolayca sınavdan geçeyim nolur.

allahım bir de, lütfen unutayım. yardım et.

Insallah beni affeder. Ve insallah aramiz duzelir.

Sevgimiz hic bitmesin her gun her saniye cogalsin, birbirimize olan askimiz sevgimiz saygimiz ve bagliligimiz gun gectikce cogalsin Allahim.. Sen onu benden daha cok sev, sen bizi sevdigin kullarin arasina kat

iyi bir dost!
(o söylüyorsa doğrudur diyebileceğimiz kadar emin insanlara ihtiyacımız var...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…