Dilek Kutusu.....:))

allahım nolur yarınki sınavım mükemmel geçsin nolur. sınavdan geçeyim ve bi de o cehenneme gitsin bi de artık aramasın bi de tamamen onu unutayım bi de hayatıma yeni biri birsin bi de yeni gelen insana aşık olayım bi de o da bana aşık olsun bi de atanayım bi de nişanlanayım.. şimdilik bu kadar. amin

Bu sene bitmeden şansım kismetiim dönsün Allahim lutfen. Kaç senedir hayatımın duzene girmesi icin ugrasiyorum.
Beni senden ii kim bilebilir? Hıç kimse. Sinavlarimda bari başarı olayim da azicik teselli bulayim. Rainbyte yorgun. Yardım et. Amin

hakkımda en hayırlı olan neyse ısım konusunda sen onu nasip et Allah'ım dayanamıyorum artık

Allahım gönlümdekiyle hiç bir sorun olmadan hayırlı mutlu huzurlu bir sekilde kolaylıkla yuvamıza kavusalım nolur allahım yardım et amin

Allah'ım gonlumdekini hayirlisiyla ver ya rabbim. Her duamda var allahim bana onu hayirlisiyla ver....

Allah'ım karnımdaki günahsız yüzü suyu hürmetine sen hayırlısıyla bir iş kapısı aç. Eşimin işlerini kolaylaştır, bana da iş nasip eyle ki sevdiceğime bir nebze de olsa yardımım olsun. Birde hayırlı ve salih bir evlat nasip et. Hayırlı doğumlar ve hayırlı bebekler ver cümlemize. Amin Amin Amin...

Allahım, bir adam sevdim. Hakkımda hayırlıysa onu bana helal eyle n'olur.
Anne olmak istiyorum artık..
Ferahlat gönlümü, sana sığındım.

Yeniyıl kötü başladı ama nolur böyle devam etmesin.
Geçmiş yilda istediklerimi bu yil nasip et Rabbim nolur. Kalpler senin elinde.
Ya ona da sevgi koy, ya da benden al artik yasayamiyorum uzat elini bana. Amin

bensizliğe dayanamayacağını anlasın bana yeniden aşık olsun ve cebine yüzüğünü koyup kapıma gelsin..

yazarken ben bile inanmadım ama hayırlısı

ALLAH'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda olanı gönlüme razı eyle....
AMİİİN...

9 gün sonra olacak nişanım inşallah hayal ettiğim gibi olur ve işlerim yolunda gider...

Ozlemim artti, istedigim ayni yüce Mevlam, OL de oluversin. Nasıl olacağını sen bilirsin. Amin

Beklediğim haberler olumlu gelissin yasamak istedigim yerde olayım kalbimden gecenleri hakkimda da hayirli eyle Allahim. Bir de artık hastalanmayayim ya

arasın. ben açmayayım ama arasın. bileyim beni düşündüğünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…