• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

sağlıK ve güzelliğie niyet ediyorum...YA RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

Son düzenleme:
hayırlısını diliyorum. içimde bitmeyen şeylerin bitmesini, yeni sayfalara güzel başlangıçlar yapmayı diliyorum allahım.. sen yanımda ol. amin.

üzerimdeki kara bulutlar dağılsın ve hayallerim gerçek olsun. dualarım benim olsun.. şu yıllanmış yalnızlığım son bulsun. uzun uzun yollar, yolculuklar, keyifli seyahatler, yeni insanlar, şehirler, kültürler.. Aşk, evlilik, cıvıl cıvıl çocuklar.. kitaplarım, kahvem, huzurum, küçük, sıcacık huzur dolu evimde muhabbet beslediğim kocaman ailem.. yollar yollar yollar.. hiç bitmesin yolculuklar.. gitmek görmek yaşamak istediğim çok şehir çok ülke var. yalnız tadı çıkmaz tabi.. sevdiceğim, ömrüm kocamda benimle olsun!.. Allahım dualarımı kabul et, ne olur ^_^

Tum çaresiz bekleyislere bir yardim eli ya Rab!
Ve nolur çarşamba persembe olan sınavlar cok i gecsin yuzum gülsün. Amin:25::25:

beni çoook sevecek ve çoook sevdiğim bir adamla tanışayım biran önce, sonra evlenelim yahu ;) inşallahhh

Allah'ım nolur yardım et
dayanamıyorum artık. odasını değiştirsin nolur
bu şekilde devam edemicem. ya ben vazgeçicem, ya da onun odasını değiştirmesi lazım :14:

bu ay bebişimiz gelsin hayırlısı ile 7 yıl sonra kavuştuk canımla bebişimizide 7 aydır bekliyoruz :49: ha bu arada kpss yede 7 .kez gircem :9:

Son düzenleme:
Yarınki sınavım süper geçsin. Çalıştım emegimi almak isterim:31:
ve gonlum hep onu arıyor. Kavustur bizi Mevlam:14:

Biliyorum az kaldi ama beklemeye artik sabrim kalmadi hadi yine bekeleyim hayal kirikligi olmasin da:( Kulagim telefonda ne olur hayirli haber gelsin hayir onunla da kalmasin esimle benim kalbimizden gecen o is o ev o sehir olsun ne olur.

Bunu okuyan da amin der mi?

Lutfen iliskimdeki cozumsuz gibi gorunen sorunlar bir cozume ulassin. Zamani onemli degil yeter ki unutalim. Birlikte gecmise bakip ne kadar onemsiz seyleri takmisiz diyelim.

kırmızılara yenilişim bir son bulsun ve hayırlı sağlıklı bir bebişim olsun benimde.

veeeeee dileğim kabul oldu 09.07.2012 yazmışım şimdi hamileyimmm :16: şimdiki dileğim hayırla sağlıkla gel oğlum analı babalı büyü :49:

Şükür sana Allah ım :69::69: bugünkü sınavım iyiydi.
Darisi haftayaki sinavlara ve daha sonrakilere:119::119:

içimdeki sıkıntıdan dertten Rabbim beni kurtar... artık bitsin ... başka yollar başka insanlar ama artık mutluluk getirecek günler ver bana... bu kadarını hak etmemiştim ben... ne kimseye bir zararım oldu ne de öyle bir isteğim... ama başkaları sürekli bana zarar verdi... kurtar beni o insanların verdiği zararlardan, düşüncelerden ,üzüntülerden... ve yepyeni güzel bir yol aç bana çabucak ! ol de olsun Rabbim... Amin.

Back
X