• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

veeeeee dileğim kabul oldu 09.07.2012 yazmışım şimdi hamileyimmm :16: şimdiki dileğim hayırla sağlıkla gel oğlum analı babalı büyü :49:

maşallah:) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğinize:) inşallah bizim de dileklerimiz olur , sen hamilesin ya duaların kabul olur , bize de dua et emi ;)

Allahım sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

allahım sevgili peygamberin hz muhammed mustafa sav hürmetine sevdigimle hayırlı sorunsuz bir sekilde evlenip mutlu huzurlu bir ömür sürecek cocuklu bir yuvamızın olmasını nasip et allahım .amin

amin canım, darısı da başımıza olsun inşallah ...

eden bulur yanına kalmaz, kimsenin ahı kimsede kalmaz ise doğru ise bu Rabbim ne olur bana da göster ! canım acıyor çok ...

maşallah:) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğinize:) inşallah bizim de dileklerimiz olur , sen hamilesin ya duaların kabul olur , bize de dua et emi ;)

amin teşekür ederim :) senin de gönlünde ne varsa hayırla seni bulsun inşallah

sırası var inşallah işim gücüm olursa.. ileride illere gidip gezmek istiyorum.

Su 2 ay öyle cabuk geçsin ki Allahim nasil bitti bu donem deyip sasip kalayim. Guzellikler getirsin ayni zamanda.
sonrasi daha zor olacak ama sona yaklasmisken sabrederim inş, guveniyorum kendime.:12:

Şu vizelerden iyi not alsam özellikle Osmanlıcadan hayal ama 70 alsam ne de güzel olur ama...

Allahım beni şu sigara lanetinden kurtarr. Bu belaya bulaşmayanları da ondan uzak tut! (AMİN)

gitsin su sivilceler ve fazla kilolarim ya. sevmiyorum bu beni.
ayrica caktim gene lab.da Allahim uyumuyorum gene yetismiyor hic bisi ben ne edeyim yav ?:36::36::36:

Çocuk sahibi olmak en büyük dilegim Allahim hayirli evlatlar nasip etsin bana inşallah... Sanki hic çocuk sahibi olamiyacakmişim gibi :'( çünku troidim var birturllu düşmuyor... :( :'( bazen sitem ediyorum ama biliyorumki Allahin gücune gidiyor, elimde olmadan yapiyorum :(

tüm kalbimle ruhunun hafifleyip dertlerinden kurtulmasını diliyorum.gözün arkadan kalmadan gitmeni ve hayırlısı ile gelmeni.

Back
X