Dilek Kutusu.....:))

Allah'ım şu üzerimdeki ağırlığı sıkıntıyı al..

bir de aöf sınavlarım olabildiğince iyi geçsin :31:

Uyku düzeni ver Allahım. Hap kullanmak istemiyorum.
Sen sagligim ile imtihan etme beni. Gerisi inş bi şekilde olur. Ve nolur 2014 benim yilim olsun.
Cok mutlu olayim neyin hayalini kuruyorsam kavusayim hayirlisiyla. Amin:16:

Allahım ikimizin de aöf sınavları iyi geçsin yüksek not alalım inş bitsin şu okul...
bide ailemle konuşmam da sen yardımcım ol yarabbim..

Son düzenleme:
şu tahlil sonuçlarım çıksın biran öncede tedaviye başlayalım.:14:
tamam kanser değilim ancak hangi virus bu beni yataklara düşüren:50:

Allah'im.. kazalardan belalardan kotuluklerden insanin şerrinden seytanin serrinden seytanlasmis insanlardan koru hepimizi Yarabbimm.. hayirli ve saglikli bir evlat .. huzur mutlulugumuzu daim et.. sevdiklerimin acısını gosterme.. sabırlar ver..

ALLAHIM unutmak istiyorum artık.
Kavusmayi bekleyemiycem ki olmayacak da zaten. Nolur unutmama yardım et. Iyi değilim artık:14::14:

Allahım psikolojik olarak iyi olmak istiyorum huzur ver Allahım kendime güvenim gelsin ezik gibi duruyorum normal degilim ben kendime güvenim yok eziğim ben aralarda sıkıstım yardım et Allahım.Allahım psikolojik saglık ver Allahım

Allahım evlenince hiç bir sorun yaşamadan hemencecik hamile kalayım insallah tatlı saglıklı hayırlı cocuklarımız olsun burada hamile müjdemi vereyim sevinçten aglayayım sevdigimi baba edeyim insallah amin

Son düzenleme:
Allahim nolur bana ve arkadaşıma sinavlarimizda başarı ver, inşallah çarşamba günü cok mutlu oluruz ikimiz de.
guzel geçerse iki sinav da, cidden mutlu olucam bayagi. Yardim et Allahim amin:16::16:

yarın sınavlarda attıklarımı tutturayım inşallah :27:

Son düzenleme:
Allahım sevdiğimin sınavı iyi gecsin elleri dogru sıklara gitsin attıkları tutsun amin amin amin

Son düzenleme:
Back
X