Dilek Kutusu.....:))

lütfen aöf sınavlarımdan geçer not alayım hepsinden
bir de...
yarın günümüz çok güzel geçsin..
bir de..
ailemle konuşurken kimse karşı çıkmasın ve kabul etsinler
ALLAHIMMMM lütfenn.....

çok az kalmış.sürekli dualarımdasın.Rabbim hayırlı yerler ve hayırlı insanlarla tanışmayı nasip etsin.

iş iş iş.. babamın çıkması lazım artık...

bir de aöfden geçeyim bu yıl...

Allahım sen onlara mutluluk ver , huzur ve afiyet ver. Yuvaları hep şen olsun.
Cook ii bi eşi var, maşallah Allah'ım.:nazar:
Bana da daha güzelini nasip et:27:
yarınki sinavda da kalemime kuvvet ver en az 80 almam lazım. İnş olur aminnnnn:25::25:

Son düzenleme:
*Allah'ım öncelikle bu topicte yazan kardeşlerimin dileklerini kabul et..
*Sözlümle hayırlısyla en kısa zamanda gönlümüze göre evlenebilmemizi ,içimize sinerek evlenebilmemizi nasip eyle Allah'ım ve çok iyi anlaşalım aramızdaki muhabbeti arttır Allah'ım..Dünyada başlayan evliliğim ahirette de devam etsin Allah'ım:16:
*Sözlüme güç kuvvet ver Allah'ım onu koru hayırlısıyla düğünün altından kalkabilmesini nasip et..
*Bölüm değiştirmek istiyorum eğer hayırlı olacaksa değiştireyim hayırsız olacaksa da hayırlısıyla bölümümde çok iyi bir yere geleyim Allah'ımm :16::14::31:

Allahım öncelikle aöfden iyi notlar alayım geçeyim hepsinden sonra da aileme söyleyim hiç sorun çıkmasn gelsinler tanışsınlar lütfennnnnn:14::14:

içimde huzur istiyorum. ve birinin pişmanlığını görmek.. sen nasip et o günü allahım. amin.

allahım ne olur 10 yıl sonra bugunlere baktıgımda keske demeyım....ne olur dogru karArlar vermemde bana yardımcı ol pişmanlıklar olmasın hayatımda....amın...

Nasip etmeyecegin şeyin peşinde kosturma Allah'ım. Vermiyceksen istememe engel ol amin:14:

Allahım güc ver huzur ver sifa ver mutluluk ver burdaki arkadaslarımın dualarını kabul eyle.sevdigimle huzurlu mutlu cocuklu yuva nasip et Allahım.su sorunlarım gecsin ne olur Allahım.uyku düzeni ver Rabbim

Back
X