Dilek Kutusu.....:))

allahım hayırlısından sağlıklı evlat nasip et bu ay olsun neolursun

ALLAh ım herkezin dualarını kabul et , haklarında hayırlısını nasip eyle...

Benim içinde hakkımda hayırlısı olur inşşlh...Bu kez istdiğim bölümü kazanmak nasip olsun..AMİN..

bu yıl atanmayı ve hayatımın o andan itibaren inanılmaz güzelliklerle dolmasını istiyorum. doğu karadenize atanayım. ve biri bunu duyunca yüreğinden vurulsun!!

bu yıl Allahtan,bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve eşimin gönlüne göre bir işte çalışmasını diliyorum,huzurumuz,sağlığımız eksik olmasın :42:

Bu yıl hayırlısıyla bölüm değiştirmek ve istediğime geçmek istiyorumm :ssz:
Sağlıklı,mutlu,huzurlu olmak istiyorum:16: Nişanlımla hiç sorunlarımız kalmasın ve coook mutlu olalım istiyorum.. :16::31:

ustumdeki ölü topragı gitsin de finallere odaklanayım Allahım.
ayrıca diger konuları sen biliyorsun. aminn:nazar::nazar::nazar:

Huzur istiyorum.
Artık korku ve endişenin sonu gelsin Allah'ım.
O duyguları bir daha,hele bu şahıs yüzünden yaşamak istemiyorum.

2014 de benim ve ailem için çok hayırlı bir insanla tanışayım, seveyim, sevdiğimin üç katı sevileyim,nişanlanayım; 2015 te de çok naif bir kır düğünüyle hayatlarımızı birleştirelim.:16: amin.

nişan resmimi görünce o hanzonun dünya başına yıkılsın. daha da kendine gelemesin.

boyle gitmesin artik gitmemeli. ne bu kadar sizlanmak ne bu kadar aci cekmek istiyorum.
isteklerimde bir kotuluk yok o kadar da dua edip emek veriyorum. nolur yardim et Allahim.. duy sesimi..

çevremdeki belirsizlikleri düzeltmek adına kendimi tam manasıyla anlatabilmek adına bana fırsat ver Allah'ım.
kim nedir necidir ilgilenmiyorum, nolur ne biter ne düşünürler bazı şeyler biter mi başlar mı falan umurumda değil.. ben sadece açıkça içimdekileri döküp rahatlamak istiyorum. sevmeyen insanlar, iyi şeyler beslemeyen insanlar da benden uzak olsun istiyorum, uğraşmak istemiyorum kimseyle.
yoksa bu inziva böyle gider...

Son düzenleme:
Ugur bocugumle evlenmek mutlu huzurlu bi yuva istiyorum okulumu bitirmek is sahibi olmak kendi ayaklarimin ustunde durmak ailemdeki herkesin saglik ve huzur icinde yasamasini iyi arkadaslarimin olmasini gunahlarimin affini ve gunahsiz huzurlu bi hayat istiyorum. Allahim nolur nasip et.

yeni yıl zor başlayacak sanki.zor ,iyiyi, güzeli,huzuru,sevgiliyi de beraberinde getirsin.tabi ki sağlık ve huzurla birlikte.O'nunla
birlikte.

sanırım onu unutmayı diliyorum. gerçekten unutmayı..hiçbir zaman bana ait olmamış bir yüreği dualarla geri döndürmeye çalışmaktan öyle yoruldum ki.. yeni yılda yeni dualarım olsun istiyorum. yüreğime bağladığım kayayı gittiğim her yere arkamdan sürüklemek istemiyorum artık. yeni yılda kendime vereceğim yeni sözlerim olsun istiyorum. arasın dönsün pişman olsun vs vs vs bunları dilimin ucundan bile geçirmek istemiyorum. onu içimden azat etmek istiyorum.. sonsuza uğurlamak istiyorum onu..

ve , yeniden sevebilmek istiyorum. bu kez gerçekten sevilmek kaydıyla..

önce sağlık..
sonra huzurlu, hayırlı bir iş ve iş ortamı.. (esasen kpss tabi)
iyi, ömürlük, gerçek bir dost..
en son da bir ömür yanımda olacak, son olacak, hayırlı bir aşk. ve Allah'ım, geri kalan ömrümde sadece son olacak kişiye sevgi besleyim, ayrılacağım bir başkası olmasın arada...

çevremdeki belirsizlikleri düzeltmek adına kendimi tam manasıyla anlatabilmek adına bana fırsat ver Allah'ım.
kim nedir necidir ilgilenmiyorum, nolur ne biter ne düşünürler bazı şeyler biter mi başlar mı falan umurumda değil.. ben sadece açıkça içimdekileri döküp rahatlamak istiyorum. sevmeyen insanlar, iyi şeyler beslemeyen insanlar da benden uzak olsun istiyorum, uğraşmak istemiyorum kimseyle.
yoksa bu inziva böyle gider...

2014'ün hemen öncesinde de bir tekrar edeyim..

bir de ülkemize huzur diliyorum elbette..
ve muhtaç olan tüm insanlara, hayvanlara yardım et Allah'ım...

Son düzenleme:
2014 bana ve benim gibi kpsszedelere atanmak nasip etsin hayırlısıyla aminn :16:

2014 yeni yılll beklentilerimi söylemeden önce 2013 vedalaşayım...

Önce teşekkür ederim 2013.Bu yıl kötü görünümlü iyi bir yıl oldu.Zor günler geldi geçti.Hepsi birer tecrübe oldu.Hayatımdaki fazlalıklardan bir bir kurtuldum.Bana zarar veren üzen insanları çıkarttım.Rahatladım.Hele ki bu son günlerin bana umut verdi.Güzel kalpli insanlar hayatımda artık.Yüksek vize sonuçları da cabası.Hıı bide 85 rakamla girmek pek keyifli oldu.Aferin ban yüs puannnn :16:

Ben ne istiyorum bi dahaki yıl altılı rakamlarda olmak istiyorum.Kpss den yüksek puan alayım diyorum.Aşk meşk istemez ama gönül kapımı açtığım İYİ insanlar bu yıl da benimle olsun diyorum.Sağlık huzur iman bolluk bereket istiyorum.

Aslında ben daha çok yazarım amma ve lakin bu kadari kafi :34: Şeyh Edepali nin çok sevdiğim bi şiiriyle elveda 2013:52::34::34::34:

Cahil ile dost olmaİlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün
Saygısızla dost olmaUsul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün
Aç gözlü ile dost olmaİkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün
Görgüsüzle dost olmaYol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün
Kibirliyle dost olmaHal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün.
Ukalayla dost olmaÇok konuşur, Boş konuşur,Kem konuşur, Üzülürsün.
Namertle dost olmaMertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün.

Yeni yıldan beklentim yok ama hayırlı şeylerle beni mutlu eyle ya Rabbim.
Başarılı, güçlü ve sağlıklı olayım. Kendimi toparlayip yoluma daha umutlu güçlü ve doğru bi insan olarak devam edeyim.
Hakkımda hayırlısı olsun ve buna da gönlüm her daim razı olsun.
Ee tabi bi de finaller var.onlar da umdugumdan güzel olsun inşallah inşallah. Amin amin amin:nazar:

Allah'ım sabır ver, güç ver, yardım et.. yolundan ayırma.. doğru kararlar vermemi sağla.. ve üşengeçliğimden kurtar :)

Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle , hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle..

Back
X