Dilek Kutusu.....:))

2014 iyi gelsin,benim yılım olsun:21:
Artık kötü şeyler olmasın,artık daha fazla felaketler gelmesin başıma.
Biraz da mutlu,huzurlu olayım.Canımı yakanlar,ahımı alanlar ağlasın dursun.

hastalıklarımıza şifa dertlerimize deva yarabbim ve neolur emeklermize mükafat:21: neolur bizde sağlıklı olalım :14:

Gonlumdeki bu en cok istediğim 3 şeyi bana hayirli kilip nasip eyle Allahim.
2014 ocakta bu 3 şey de sonuçlanacak.
İnş istediğim şey olur ama hayırlısıyla tabi. Nasil mutlu olurdum hayali bile ucuruyor beni:10::10:
olsun hadi amin amin amin:nazar:

sabir ver Allahim nolur, hissiyatim hep ayni.
degisen bir sey yok. yardim eli uzat kurtar beni artik.
nolur kaderimin guzellesecegi yerde olayim:14: amin

2014 uğurlu gelsin hakkımızda hayırlıısı olsun hayırlı insanlarla tanışmak nasip olsun ... 2014 den çok umutluyum aşık olmak istiyorumm:33::33::33::33::33: sevmek istiyorum:27::27::27:

gonlumdekı hakkımda hayırlı olsun ve mutlu olayım artık !!!

rabbım banada hayırlısıyla yavrumu kucagıma almayı nasıp etısı ve esımın askerdende hayırlı bıı sekılde gelsın mutlu mesut bı yuvamız olur ınsallahh

Allah'ım nolur hayırlısıyla ya bişeyler düzelsin ya da olmayacaksa da inceldiği yerden kopsun cok sıkıntıdayım lütfen yardım et :14::14:

beynimin içindeki karanlıklar umutsuzluk huzursuzluk evhamlar karamsarlık gitsin,huzur gelsin Allah ne olur sifa ver.

Allah'ım.. sevmediğim, beni sevmeyen(bunlar karşılıklıdır genelde), bana zararı olabilecek kişilerle ömür boyu karşılaştırma beni.

Allah'ımm o güzel günlerimiz geri gelsin yaa..Lütfen
Bu defa akıllanmıs aklımızla hayatın degerini daha iyi bilelim.
Meğer ne güzelmiş o eski günler..Saf temiz arkadaslıklar.
Çok özledim ya
:14:

Allahim su 9 gün cok güzel geçsin.
Nolur hakkımı yemesinler versinler. Notlarim yüksek gelsin.
Ve sevdiğimi görmeyi ve ona kavuşmayı nasip et nolur bu kadar aydan sonra yüzümü hic bi konuda kara çıkarma.
Uzulmeyeyim artik:14::14:

Back
X