Dilek Kutusu.....:))

ay ne tatlı bi topiiik :16::16:

Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlaaaar :16:

Beni de sizleri de sevdiklerinizle huzurlu sağlıklı yaşatmayı nasip etsin :16:

İki dünyada da rahata erdirsin :16:

amiiiiiinnnnn :16::1:

O kadar çok dileğim var ki...En önemlilerden sıralayım bir kaç tane bari...

Diliyorum ki artık otobüslerde, sokaklarda, trafikte, kendi evinde kadınlar sözle ya da fiziki tacizlere uğramasın.

Daha çok okumak, daha çok yazmak, üretmek, sevmek, çalışmak, anlamak, şarkı söylemek, ömrü yaşamak gibi dileklerim var ve bunları yaparken insanların pislikleriyle oyalanmamayı diliyorum.

Bol huzur istiyorum, iç huzur diliyorum.

Savaş olmasın evet ama savaşların bitmesi için artık gerçekten bireyci olabilmemizi diliyorum. Kişinin kim olduğu, ne olduğu, nereden geldiği, ne yaşadığına bakmadan onu bir birey olarak kabul edebilelim istiyorum. Üstlere tapmak değil de her insanı sevmek düşüncesine sahip olalım istiyorum. Kraldan çok kralcı olduğumuz sürece bir adım öteye gidemeyeceğimizi bilelim istiyorum. İnsanız biz, önemli olan insanca yaşamak ve bunun farkında olan bireyler olabilmemizi diliyorum.

Dünyada bazı ülke kadınların akıbetine üzülüyorum. Bu adaletsizliğin son bulmasını diliyorum.

Sevdiğim adamın karşısına oturup bir ömür güzelliğini içime çekebilmeyi diliyorum.

nedir bir kaç gündür bu sıkıntı bende.. umutsuzluğa düştüm düşeceğim sanki. yorgun düştüm sanırım yine...
Allah'ım.. yardım et.. ailemi ve beni manevi ve maddi sıkıntılarımızdan kurtar hayırlısıyla Allah'ım.
umutsuzluğa düşürme beni.. güç ver, sabır ver...
ve hayırlı, huzurlu bir iş nasip et Allah'ım...
sağlık ver...

odunumu özledim bugün görürüm inşallah:21:
ayyy bide bugün finallerim başladı Allahım yardım et:14:

hafta sonu annem sevdiğim çocukla tanışacak Allahım inşallah her şey güzel olur kızlar dua edin bana

çok heyecanlıyım acaba neler olacakkk:18::18::18::18::18::18:

hafta sonu annem sevdiğim çocukla tanışacak Allahım inşallah her şey güzel olur kızlar dua edin bana

çok heyecanlıyım acaba neler olacakkk
:18::18::18::18::18::18:

Allah'ım aşkımla sevdiğimle aramız iyi olsun kimseler girmesin aramıza hep mutlu olalım
İnşaallah okuldan mezun olur olmaz bu yaz hemen iş bulur evlilik için bir adım atalım inşallah birlikte atanırız
Sağlığım, huzurum ve mutluluğum hep yerinde olsun ailem yanımda olsun​

Allahım düğünüm güzel gecsin hersey cok güzel olsun.kazsız belasız mutlu bir sekilde yapalım düğünümüzü ve yuvamda mutlu olmak esimi mutlu etmek yuvamızı bebeklerle senlendirmek dilegim Sen nasip et Allahım huzur ver Rabbim amin

hayatımda 2 tane çok büyük sorunum vardı her gece rabbime beni kurtarsın diye dua ettiğim
rabbim her iki sorunumuda sanki bir rüyadan uyanır gibi aldı götürdü şükürler olsun ki
şimdi tek bir dileğim var Rabbim den dilerim ki 2014 yılı benim için fazla kilolarımdan kurtulduğum yıl olur
ama herşeyden önce sağlık ve mutluluk diliyorum
dilerim ki hepinizin dileği gerçek olur :16::16::54::54:

bir dilek, tutulunca
göğe yükselir,
dünyadan sıyrılır, bir yıldız arar...
yıldızlar arasında bakınır dilek
en ihtiyar olanına...
ona koşar ve sarılır,
tutar kuyruğundan
ve süzülür ardı sıra...

bir dilek, tutununca bir yıldıza
eteklerine sıkıca yapışır
sahibine olan sadakatinden...
ölüm döşeğinde kayıp giderken yıldız
söneceği yerin merakıyla,
kendisine tutunan dileğin
kabulünü diler,
tutanına mahcup olmamak için...

vakti gelince, yıldız
derin bir nefes alır
son bir parıldayışla...
sırtındaki dileğe
bir buse kondurur
ve göz kırpar gökyüzünden
dileğin sahibine...

yıldız ve dilek
el ele tutuşur,
kaybolur gökyüzünde...
ve tüm mektuplarda
bu sadâkat yazılıdır;
dileklerden, sahiplerine...
sahiplerden, dileklerine... :16::16::16:

Allahim konuyu biliyorsun. Nolur yardim et, merhamet et, nasip et hayırlısıyla. Amin amin amin:nazar:

öncelikle her şey için çok şükür Allah'ım. çok içimden geldi.. umudumu hiç kaybetmeyim, dua etmeyi ve şükretmeyi hiç unutmayım inşallah.

ve Allah'ım.. önce sağlık diliyorum kendim ve ailem için.. ve manevi huzur.. iyi insanlarla karşılaştır, kötüleri/sıkıntı verecekleri bizden uzak tut yada anlayıp uzak tutabilelim..
şuan en yakın duam ise aöf finallerim.. çalışmaktan sıkılmayım, azim ver Allah'ım.. ve hayırlısıyla iyi notlarla geçebileyim...
sonra hayırlı güzel bir iş nasip eyle Yarabbim.. en büyük duam...

Hayırlı mezuniyet ve istediğim o şirkette hayırlısıyla iş nasip et Allahim inş:ssz:

Verdigin hersey icin binlerce şükürler allahım. Senden dileğim istediğim tek sey bana yardım etmen. Beni yaşadığım cendereden çıkarman. Bana güç kuvvet vermen.

Allahım inşallah memuurluk sınavını kazanırım ve aileme destek olurum işim olsunda istediğimi alamadığım da eşimin suratını çekmem

Rabbim sen hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip et..Zulüm gören kardeşlerimize yardım et..

ogluma hayatı boyunca mutluluk huzur saglık bırlıkte olsun alla yolunda bır cocuk basarılı bır cocuk hayırlı evlat hayırlı es olsun hayırlı baba olsun ıstıyorum omrummm o benım

Her şey yoluna girsin, aksilikler artık peşimizi bıraksın inşallah. :31:

Back
X