Dilek Kutusu.....:))

bugün herşeyin yolunda olduğu huzurlu bir gün olsun..

bir de güzel bir haber alayım. ne olduğu farketmez. mutlu etsin yeter..

Bir an önce sağlığıma kavuşmayı..Birinin elini sımsıkı tutmayı diliyorum..

Allah'ım kötü niyetli, sıkıntı ve zarar veren insanları ve eskide kalmış dostumu tamamen hayatımdan çıkar. hırsıyla uğraşamam kendi silsin gitsin..

Son düzenleme:
okulum bitsin artık Allah'ım
hoca ödev vermeyi ve herşeyi beğenmemeyi bıraksın
stajlarım muhteşem geçsin
ganom yükselsin
sonraaaa hemen yaz gelsin
tabi öncelikle hakkımızda her zaman hayırlısı olsun

vakti zamanı geldiğinde, aşkı, sevgiyi görüntünün güzelliğiyle ölçmeyen bir eş diliyorum.
çok sinirimi bozuyor böyle insanlar.

bu sene dıplomamı almak ıstıyorum artık

Rabbim hakkımda hayırlısı neyse o olsun, ama hayırlım o olsun.
Zaman su gibi geçsin, bi an önce yapalım şu düğünümüzü :123:

Son düzenleme:

ben aöf'ü bıraktım ya edebiyat okudum zor oldu çok geçmiş olsun canım benimde annem bu aralar çok hasta
inşallah hayırlısıyla çıksın canım :18: evet birbirimize gaz verip duruyoruz canım bu konuda yetenekliysen seni de dört gözle bekleriz

güzel şeyler olsun, ailem ve kendim için sağlık huzur ve sevinç diliyorum.. güzel haberler alayım..bir de çok hayırlı bir insanla tanışayım, tez zamanda..

Hayırlısıyla şu sınav geçsin bir de o beni çok sevsin Allah'ım.

Şu sınavlar çok güzel geçsin bu sene istediğim yere yerleşeyim,ondan daha iyisi çıksın karşıma

Meğer bu konuya bir dilekte bulunmuşum yıllar önce ve o da kabul oldu. Sayfaları gezerken gördüm. Çok duygulandım. Rabbim dualarımı kabul ettiğin için şükürler olsun sana. Darısı hepinizin başına inşallah. :)

Amin ins..sizin diniza ne guzel..

Allahim huyu huyuma tipi tipime uygun birini cikar karsima askla evlenelim cok gec olmadan

Allah ım hayırlısı ile düğünümüz güzel olsun her şey olumluca devam etsin..mutlu huzurlu sağlıklı evimiz yuvamız ailemiz ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun...bir gün bu hayatı bırakıp giderken pişmanlıklarımız olmasın ve de cennette bir köşkümüz olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…