• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

ALLAH'ım saçlarım bir an önce uzasın yaaa sabah uyandığımda bonus gibi bir saçla uyanmak istiyorummm:ssz::ssz::ssz::ssz:

Sağlık sorunlarımız bitsin Allah'ım.. Şifa ver bize...
manevi sıkıntılarımızdan da kurtar Rabbim. çevremdeki ve çevremizdeki bize sıkıntı veren-verebilecek insanları uzaklaştır...

Son düzenleme:
Rabbim şafi isminle hastalara şifa..dertlilere derman..borcu olanlara ödeme kolaylığı nasip et...kalplerimizin kararmışlığından koru..Sen in yolundan ayırma inşaallah....

Aklımdakine ulaşmak nasip olur inşallah. O sevinci sevdiklerimle paylaşmak yazılmış olsun kaderime. Bekliyorum huzurla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allahim nolur su yaz yuzumun rengi donmeye baslasin.
Daha kac kez duserim bilmiyorum ama her dustugumde ellerimden tut da kaldir beni.
Bu donem bitsin, staja alinabileyim.proje artik sorun cikarmasin ve de hayirlisiyla aska kavusayim.aminnn:16::16::16:

ağrılarım rahatsızlıklarım geçse de annem ameliyat olduğunda rahatça ilgilenebilsem... :31:

Rabbimden her kes için önce sağlık,sonra rızık,bereket,bol şans diliyorum,içlerinde benim yavrularım ve sevdiklerim dahil...
Nooolursun bu günler çok ihtiyacımız var paraya :17: bol bol para lazım...

Sağlık ve huzurlu bir yıl..

İşlerimin düzelmesini diliyorum rabbim iç sıkıntımı gidersin ... inşallah kalbime düşmemesi gereken kişi daha derine inmeden çıkartabilirim...

Şu gerizekalılar taşınsa gitse de kurtulsam.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nolur artık kimse benimle uğraşmasın. Tek derdiniz 'ben' miyim ?

Adim dilinden dusmesin yeterrr..hep pisman olsun ama hep....

Şimdilik dileğim, beklediğim olumlu haberi almak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Allahım öncelikle ailem ve nişanlım için sağlık,çok sevdiğim biri için hayırlı bir evlat :43:
Ve hayırlısıyla nişanlımla sorunsuz içime sinerek kolaylıkla evlenmek istiyorum dualarımı kabul et Amin inşallahh

hayırlı saglıklı sıhhatli bi bebegimin olmasını istiyorum... şu an tek ihtiyacım tek eksigim o...

Back
X