• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

annem daha iyi olsun insallah.. ben de sikayetlerimden kurtulayim.. babam da, tum sevdilerim ve sevenlerim de iyi olsun..
bana guc ve sabir ver Allah'im..
bir de cevremde arkadas-dost diye gecinen ama olmayan herkesi sil gercek arkadas ve dostlar ver...

hayırlı eş .. hayırlıysa sevdığım ..
hayırlı bir iş ..
dgs yi kazanmak
ailemle mutlu meshut bir yaşam uzun sağlıklı ömürler anneme babama kardeşlerime ...
işsizlere iş olanağı..
sokakta kalanlara sabır .. yardım ..
ve bu dünyadaki tüm kötülüklere savaşlara son:43:

Ins Rabbime seslendim ve diorum ki Ya RabbimYa Rabbim Ya Rabbim tum yardım bekleyenlere yardım et öncelikle.. Sonrada ahiret hayatimi güzel dünya hayatımı da ibadetli vee imanli ver. Sen ki ol desen herşey oluverir..Rabbim dünyalık hayatımda önce sağlık huzur sonra da bebisler ver yuvamizaa benide yalnızlıktan kurtar sorunlarımı gider ve istediğim gibi bi evim olsun ins hersey senin izninle olurr nee olurr beni benden iyi bilen Rabbim yardım ett :(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım bana ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasipp et ..
Allah'ım anne olmayı nasip ett bizlere dee ...

Allah'ım bana büyük bir sabır ver, güç ver, direnç ver. lütfen... çok ihtiyacım var :50:

gerçek arkadaşlar dostlar istiyorum, gerçek olmayanlar hayatımdan çıksın..
düzene girsin hayatım...

off şu sargı işini pek beceremedim :50: annem çok iyi olsun inşallah Allah'ım bir şey olmadan...

arkadasim hosgeldin bitmeden canli izlemeyi diliyorum :) biri gotursun beni :1:

Yanimda hayatimda olmasini istedigim adam bi mucize olsada donse ya bana...baska istegim yok bu hayatta...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Huzur dolu evimizde nişanlıma cumartesi kahvaltısı hazırlayıp.
sere serpe saatlerce keyifle agız tadıyla onu tadına varmak:10:

Mutlu olmak istiyorummmm , kafama takacağım hiç bi sorunum olmasın istiyorummmm , gözlerimin içi gülsün istiyorum sadece bu :43:

Allah'ım sen sabır ver bana. Ya da sabrımı zorlamasınlar artık lütfen...

Allahım sen bana ve nişanlıma sabır ver senin izninle askere hayırlısıyla gitsin gelsin, ve yine gelince hayırlısıyla düğünümüzü yapalım.. Amin:nazar:

Back
X