Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem daha iyi olsun insallah.. ben de sikayetlerimden kurtulayim.. babam da, tum sevdilerim ve sevenlerim de iyi olsun..
bana guc ve sabir ver Allah'im..
bir de cevremde arkadas-dost diye gecinen ama olmayan herkesi sil gercek arkadas ve dostlar ver...
hayırlı eş .. hayırlıysa sevdığım ..
hayırlı bir iş ..
dgs yi kazanmak
ailemle mutlu meshut bir yaşam uzun sağlıklı ömürler anneme babama kardeşlerime ...
işsizlere iş olanağı..
sokakta kalanlara sabır .. yardım ..
ve bu dünyadaki tüm kötülüklere savaşlara son
Ins Rabbime seslendim ve diorum ki Ya RabbimYa Rabbim Ya Rabbim tum yardım bekleyenlere yardım et öncelikle.. Sonrada ahiret hayatimi güzel dünya hayatımı da ibadetli vee imanli ver. Sen ki ol desen herşey oluverir..Rabbim dünyalık hayatımda önce sağlık huzur sonra da bebisler ver yuvamizaa benide yalnızlıktan kurtar sorunlarımı gider ve istediğim gibi bi evim olsun ins hersey senin izninle olurr nee olurr beni benden iyi bilen Rabbim yardım ett
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.