Dilek Kutusu.....:))

bende önce saglık diliyorum. sonra hayırlısı ile ikinci çocuğumu dogurmak istiyorum.bebek bekleyenlere bebek hayırlı dogumlar diliyorum.hepimize bol bol mutluluk saglık ve başarı diliyorum....

Annem bir an önce iyileşsin başka birşey istemiyorum :Saruboceq:

1)vizelerim müthiş geçsin hiç zorlanmıyım
2)sevgilimin aşkı hiç tükenmesin hatta daha da artsın
ya da unutun bu dilekleri en iyisi
bundan sonra dileyeceğim bütün hayırlı dilekler olsun :jeyyar:

en basta askım kocam bıran once gelsın ....
kızımın uykuları nolur duzene gırsın ...
kendımıze aıt bır evımız olsun
askımız hıc bıtmesın...
herseyden once saglıgımız yerınde olsun ALLAHIMM DERMANSIZ DERT VERMESIN

Allah'ım aşkım biran önce askerden gelsin ve mutlu olalım.... aileme yakınlarıma ve tüm insanlara sağlıklı uzun ömürler nasip et....dışarsa kalmışlara açlara susuzlara dertlilere hastalara derman ol Allah'ım ....hakkımızda hayırlı olanı nasip et :nazar::Saruboceq:

Allah´im bebegim saglikli sihatli bi sekilde dünyaya gelsin,artik bebegim 6. ayina girecek cinsiyetini göstersin bi zahmet yaaa catliyoz burada

bvende iş bulmak diliyorum kardeşim burak fen lisesini kazansın kardeşım meltem asistan olsun kardeşim adil derslerini verebilisin amma çok dilegim varmiş

Rabb imden dileğim huzur artık herşey yoluna girsin hayırlısıyla maddi manevi sıkıntılardan kurtarsın Allah ım cümlemizi içinde bizleride işi olmayanlara iş versin hastalar şifa dertlere devalar olsun..

Allah öncelikle hepimize sağlık ve huzur versin:Saruboceq:
işlerimiz rast gitsin, evimizin masrafları bitsin de aşkımla 2009 da evlenebilelim, bir de kayınbiraderim ( ve tüm askere gidecek kardeşlerim ) hayırlısıyla vatani görevlerini yapıp dönsünler..
dileklerim bunlar..

saglık oncelıkle tum sevdıklerımın saglıgı,sonra sevdıgımle mutlu bır omurrrrrrrr.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Öncelikle benim -,ailemin,sevdiklerimin fiziki ve ruhsal sağlıklarının ömür boyu tam ve yerinde olmasını diliyorum...Allahım bizleri kimseye muhtaç etmesin bizide kimseye muhtaç etmesin diliyorum... sonra önce ablam ve enişteme hayırlı ,sağlıklı, huzurlu, mutluluklarına mutluluk katacak bir bebek diliyorum sornada bana evlenmek kısmet olursa hayırlı ,huzurlu,sağlıklı bir bebek ve eş isiyorum...ve son olarak iş hayatımın çok daha huzurlu olmasını istiyorum iyi insanlarla karşılarız hepimiz inşallah....

Ben Allah'tan her zaman oğluma,eşime, bana, aileme ve tüm müslüman alemine sağlık, huzur ve mutluluk istiyorum...
Ayrıca şu aralar babamın arabasını bizden çalan hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum. Yoksa 15.00 ytl'yi nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Allah oğluşuma acısın, benden onu ayırmasın...:1no2:

Back
X