Dilek Kutusu.....:))

Allah'ım Sen'den bu sabah hayırlısıyla istediğim saatte kolaylıkla uyanıp, vaktinde gidebilmeyi ve aradaki birkaç saatte yalnız kalmamayı, kafa dengi biriyle keyifli birkaç saat geçirmeyi diliyorum. Nasib et Allah'ım... Amiiin.

Son düzenleme:
Allah'ım tek dilegim ona benzeyen bir oglumun olmasi. Sen dilegimi kabul et yarrabim sen buyuksun. Amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni.bir sevgili diliyorum Allahtan.. çoook hoslanacagim beni coooooook sevecek hiç birakmayacak hatta evlenecek... en hayirlisi...

Allah'ım şu kıskançlık duygusunu makul seviyeye indirmeme yardım et lütfen.
bu sahiplenmekten ve ilgi kıskançlığından nasıl kurtulacağım?
ben gerçekten birini benimseyince sevince yakınım dostum aşkım deyince bunu yapamıyorum olmuyor...
ya hiç kıskandırmayacak, ilgili biri gelmeli, çok benzemeliyiz. ya benim bunu törpülemem lazım...
azaldı sanıyorum ama emin değilim...

Son düzenleme:
Yarın uyandığımda ayağım iyileşmiş olsun acımasın yürürken ((
Sağlık herşeyden önemli insan bunu başına bişey gelmeden anlamıyor

Hersey istediğim gibi olsun sevgimiz büyüdükçe büyüsünnn

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ve sağlam bir işim olduktan sonra dilerim sanatla ilgilenebilirim, özellikle müzikle...

seninle her türlü zorluğu aşıp geleceğimizi ele ele kurarız umarım sevgilim her şey güzel olacak duamdasın hep

Mucizeye ihtiyacim var...umarim gercek bi mucize yasarim...

Benimde büyük bi mucizeye ihtiyacim var iki hafta içinde yasadiklarimin hepsinin berbat bi rüya olmasını isterdim...

Mutlu son gozuksun artikkkkk....

Allah'ım, isteklerimi aklımdakileri yapabilme gücünü ver bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…