• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Koreli sevgilin mi var? Çok şanslısın. Devamı da gelir inşallah.

Allah bana da nasip etsin şu yakışıklı korelilerden yaaa. ;..(((
Evleneyim, çekik gözlü çocuklarım olsun.

yok sevgilim değil arkadaşım :( istanbulda tanıştık sonra koreye gitti.. Bir an önce korece öğrenmem gerek... seneye yine gelecek..

Allah'ım.. Hiç iyi değilim.. Yardım et.. Ben çok yoruldum haksız yere suçlanmaktan, hele en yakınımdan.. Ben yoruldum haksız yere üste çıkmalardan.. Ben yoruldum kendine bakmadan bana sataşanlardan.. Ben çok yoruldum insanlardan.. Kalbim yorgun, lütfen yardım et... :KK42:

Esmer,karakas,karagoz,gonlume gore,huyu huyuma,boyu boyuma,akli basinda,konuskan,girisken,herseyden anlayan,kulturlu,ortama uyan,beni oldugum gibi sevicek,benimde sevip,sayicagim hayirli birini istiyorum artik...gencligim yalnizlikla gecti bari 30lu yaslarim esimle,mutlulukla,huzurla gecsin...allahim en kisa zamanda nolur...hazirim ben evlilige,aska,yuva kurup,anne olmaya...kun fe yekun ol de yeter ;) :)

Diger yarim dizisindeki poyrazzz....iste allahim onun gibi biri bekledigim!!!ver artik bir an once benim poyrazimi ver bana!!!

Sabır ver, sakince durabileyim, büyümesin daha fazla bu kavga, huzursuzluk.. Anlasın bir şeyleri kabullensin böyle ölümüne savunmasın haksız olduğu halde kendini artık, bana haksızlık yapmasın çok yoruldum ve susasım gelmiyor hiç artık, kaldırmakta çok zorlanıyorum, yapmadığım şeyi kendi inanmak istediği şekilde kurup yapmışım gibi söylemesin, artık kırdığını insan olduğumu anlasın. En azından bu kadar ileri gitmesin geçsin huzursuzluk bir daha olmasın.. Dayanma gücü ver yardım et Rabbim, sakin durabileyim...

Bi şeyi 40 kere dersen olurmuş..
Huyu huyuma suyu suyuma olsun, ha bi de esmer olsun X 40
Amin.amin.amin ;) :)

:KK16:kimsenin karışmadığı eşimle huzurlu mutlu bi yuvam olsun bitanede hayırlı saglıklı bi bebiş nasip etsin Allah'ım

Allah'ım..
Kem gözlü, kötü niyetli, nankör insanlardan uzak tut beni. Onları ıslah eyle..
Geçmişimde kalmış bana hayırlı olmayan insanları tekrar karşıma çıkarma..
Rabbim, şayet bu gördüğüm rüyaların bir anlamı varsa ve hissettiğim gibi kötüyse önlem alabilmemi sağla Rabbim.

Back
X