• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allah'ım, bana kötülük yapmaya kalkanları, art niyetli kişileri benden, hayatımdan uzak eyle Rabbim.
Sıkıntı vermelerine izin verme, dedikodu yapmalarını, başkaları tarafından yanlış anlaşılmamı engelle.
Yanlış anlaşılmaktan çok yoruldum.. İnsanlardan çok yoruldum...
Bu insanları ıslah eyle, engelle Rabbim.

Mutluluk istiyorum be rabbim...su unutmam gerekenleri birbir sil beynimden...yerine muhtesem bi esle omur boyu beraber hatirlayacagimiz guzel gunler yasat artik bana...cok cektim artik gulme sirasi bende.. hadi nolur yap bi guzellik bu kulunada guldur yuzunu ;)

Ama ben biktimki bu hayattan ;(( yenisini istiyorum allahimmmm

Buluşmanın çok güzel geçmesini diliyorum.:KK51::KK51:
Yoksa ondan evvel önce sağ sağlim buluşabilelim mi demem lazım. :D :KK45::KK53:
Güzel olsun noluuur. :KK17:

Soyle adimi yazip onunla resim cektiren bi yarimiz olmadi yanarimda ona yanarim ;(((

Güç ver Rabbim.
Hissediyorum, her adım da her yaşımda daha iyi oluyor bir şeyler.
Ama artık biraz daha hızlanmalı gibi..
Yardım et Rabbim...

tüm ailemle,sevdiklerimle ve eşimle sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat isterim:nazar:
daha ne olsun allahıma şükür:nazar:

Düzgün insanlarla karşılaştır Rabbim.. Düzgün bir insanla hayatımı birleştireyim...

Allah'ım dualarımızı kabul et. Seneye yaza düşündüklerimi gerçekleştirebileyim. Sen her şeye kadirsin.

Allah'ım, çevremdeki sürekli beni suçlamaya and içmiş insanları ya benden uzak et ya da bir şekilde doğruya yönlendir ben yoruldum.
Huzur diliyorum...

Kalbimi gören, beni iyi anlayan birini.. Bambaşka birini.. Bir ömür...
Hep düşünüyorum, biri beni anlasa gerçekten kimsenin anlamadığı gibi, duygulanabilirim mutluluktan, şaşkınlıktan...
(Ama önce iş inşallah)

Allah'ım, sana bıraktım, bana uygun bir ya da iki insan nasip et Rabbim. Birbirimize uyduğumuz iki insan..
Bekliyorum ben sadece ve dua ediyorum.. Biliyorsun beni, gönlümü.. Hayırlısıyla nasip et Rabbim, nasip ettiğinde de kıymet bilmemi, bilmemizi sağla...
Ama önce şu kpssyi atlatayım, inşallah hayırlı bir işim olur.

Kafam rahat olsun artik..evlilik falan dusunmiyim..kendi kendimle mutlu olmak istiyorum artik..ben bana yetiyim...allahim bana yardim et nolur...biktim olmaduk insanlari tanimaktan.....

Gozumdeki yas kurusun,kalbimdeki yara kapansin istiyorum artik..onun ismini untmak istedikce her yerde sanki baska isim yokmus gibi butun adamlarin adi o..balikcinin adi,firinci..allahim beni mi siniyorsun yeter nolur yeter...cok yorgunum..bana ya evlilik konusunu unuttur..bu yokmus gibi yasamaya alisiyim.kimseyi istemiyim ..yada yeni bi ask ver..acim dinsin..yaram kapansin..gozumden mutluluk gozyasi aksin..yorgunum allahim agliyorum..sen guc ver..bi yol,cikis goster bu kuluna..dayanicak gucum kalmadi inan...paylasicak kimsemde yok..bikti herkes bu konudan..icime atmaktan sistim..nolur rabbim tekrar sevip sevilmeyi nasip bana nolurrrr...haftaya dogumgunum..bana hediye gelsin esim artik...

Hasta olmayayım Allah'ım lütfen, en azından şu sınav geçene kadar... :KK43:

Back
X