Dilek Kutusu.....:))

Lütfen herşey yolunda gitsin ameliyatımı bian önce olayım çok ihtiyacım var

Onun işlerinin düzene girmesini diliyorum.
Bol bol para kazanmaya başlasın.
Mutlu olsun.
Hem işinde mutlu olsun hem de benimle beraber mutlu olsun.

Şu çok bilmişlerin(!) benden uzak durmasını diliyorum.
Gece gece sinir oldum zamanında söyleyemediklerim yüzünden...

Bütün sınavlarım güzel geçsin, attan dersim kalmasın, diğer planladığım iki şey de tıkırında gitsin bir de babam bana bu planım yüzünden çok kızmasın nolurrr

Allah'ım sen yardım et.. Ben çok yoruldum, bu kadar üstüme gelinmesinden çok yoruldum.
Hayırlıysa olsun Rabbim dileğim, olmayacaksa da dikkate alınsın da diğer sıkıntıdan kurtulayım, biliyorum hatam var, hem tembellik edip işi uzattığım için hem de kendi bildiğimi/hissettiğimi yapmadığım için.. Yardım et Allah'ım...
Hayırlısıyla düzgün bir işim olsun.
Bir de şu tembelliğim bitsin, umudum bitmesin... Güç kuvvet ver Rabbim.

kardeşim kpss atamalarında atanıp hayırlısıyla başlasın işine. amin.
Benim sağlıklı, hayırlı bi evladım olsun. eşimle sağlıkla büyütelim. amin.
canım annem çok hasta iyileşşin. Rabbim onu sağlıkla başımızdan eksik etmesin. kardeşimde bende o olmadan maf oluruz.

Rabbim sen bana herşeyin hayırlısını nasip et. bu sene şu üniversite sınavını kazanım tek istediğim bu hayırlısıyla.
şu tembelliğim geçsin gitsin artıkkk

Kürtaş oldum 6 ay önce korunduk.şimdi bu ay deneme yapıyoz. ama korkuyom.. ya hamile kalamazsam. ya tekrar ölürse.
Benim sağlıklı, hayırlı bi evladım olsun. eşimle mutlu yuvamızda sağlıkla büyütelim. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…