Dilek Kutusu.....:))

Sevgi neydi, değer vermek neydi en çok da güven neydi?
Nasip et bana Rabbim en gerçeğinden gönül dostumu...

Allah'ım, çok kötü olduğum anlarımda, kritik anlarda bana konuşabileceğim bir insan nasip ettin, daimi kalamasalar da olsun, gerçekten bakıyorum da geriye tam zamanındaymış gibi.
Bir zaman var ki yine çok ihtiyacım vardı, çok canım acıdı ama demek ki kendim atlatmam gerekiyormuş dedim artık, böyle bir artı kazanacağım sanırım dedim, yalnızdım. Belki de onlardan birine yazmalıydım bilmiyorum ama yanı başımda bir dost istedim aslında en çok, yanımda olunmasına ihtiyacım vardı daha çok, içtenliğe. Bir de o kabus var, uyanınca berbat hissettiğim, yalnız uyandığım, birini aradığım bulamadığım ve daha da kötü hissettiğim, hoş annem babam olsa nolacaktı ki, ciddiye mi alacaklardı, sanmıyorum.. Şimdi ağladığımı görse neler kurar kafasında, erkeğin biri mi ağlattı der, ne karıştırıyorsun bir şey mi geldi başına der, delirdin mi der. O an mesaj attığım insan da bana çare olmadı, biliyordum zaten de.. işte. Onu da öyle atlatmam gerekiyormuş dedim.. Başka ildeki o adam bile bildi kabusumu.
Şimdi.. Çoook yorgunum, çok birikti, çok zorlanıyorum şuan, kolayca ağlayabiliyorum bu hiç iyi değil, kırıp dökmek istiyorum, kendime zarar verebilirmişim gibi geliyor, o kadar yorgunum. Ve her gün bu durumda olma nedenim yenileniyor, rahatlayamıyorum. İşe girmeliyim, insani olarak büyük oranda iyi olmayacak gibi geliyor yine, çoğu yer böyle, bu halim geçmeden nasıl yeni şeylere katlanıcam diye düşünüyorum, hırslanmam gerekecek, daha maddi düşünmem gerkecek.
Birini nasip et Rabbim, nefes alabileceğim, beni anlayabilecek. Ya da ferahlık ver gönlüme.
Belki bu yazı da iyi gelir, bakalım.

Allah im huzurumu eksik etme
kalbimi dinc tut senin yolunda tut beni aciz kilma senden uzak kilma...
Allah im kalbimin huzurunu ver artik ne olursun beni yalniz birakma...aileme sevdiklerime guzellikler ver saglik ver ...seni seviyorum Allah im sen de beni sev lutfen lutfen lutfen...

Oyle bi ask yasamak istiyorumkiii bu yasta nasil boyle birini buldu nasil boyle mutlu....durdu durdu turnayi gozunden vurdu desinler istiyorum....allahim cok gorme nolurrrrr...bu kez inanmak istiyorum!!!sadece hayallerde,filmlerde degil dimi bu guzel yasananlar...sevmek,sevilmek...esmer,gozlerinde huzur buldugum bi adam!!dusunmesi bile guzelkii gercegi muhtesemdiii ;( tekrar yasat rabbim..yine yeniden aŞk istiyorum ben hazirim!!!

sağlık,huzur,mutluluk hayalimdaki eve bu yazın kavuşsam daha ne isterim

Eyy tanrim!!!!,bana 3tane degillll.... 5 tane degillll.....1tane adam gibi adam esmer,uzun olsun,benim olsun be allahim.....

Hayırlısıyla onunla olsun isterim.
Ama beni yaralayacaksa olmasın ya.
Bilemedim ki.
En doğrusunu sen bilirsin Allah'ım.
Sana sığınıyorum, sana güveniyorum, sana inanyorum ben.
O yüzden içim rahat.

Artik mutluluk istiyorum gulmek....aglamaktan biktim yeter doktugum gozyasima...bundan boyle gulmek olsun her anim!!!!

İnş bu ay adet olmamayı saglıklı bir evladım olmasını ve eşimle skntısız gunler diliyorum..........

Allah'ım yarın ve yarın olmazsa tüm görüşmelerim için yardım et.
Kafam toplamamı, heyecan yapmamamı, doğruyu yapmamı sağla.
Yardım et Allah'ım...

Olmayacaksa kısa sürede bitsin lütfen Allah'ım.
Bu hafta hep bunu dileyeceğim.
Benim göremediğim bir durum varsa böyle olsun.
Hayırlısı ile.
Sen bilirsin doğruyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…