Dilek Kutusu.....:))

benim ve burada ki tüm arkadaşlarımın gönüllerindeki tez vakitte olsun ya rabbim...en hayırlısından........

ALLAH ım hayırlısıyla mezun oldugum bolumle ılgılı gelecegı olan bır iş ıstıyorumm kızlar dua edın calsımaya cok ıhtıyacım var hem maddı bakımdan hemde artık evde bunalıyorum

benimde dilegim hayirlisiyla en kisa zamanda borclarimizdan kurtuluruz insallah

allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin ve herkezin gönlüne göre verisn insallah

umarım herkesin dilekleri gerçek olur... :Saruboceq:

inşallah sewgilim sorunlarını en kısa zamanda haLLeder we biz de eski mutLu günLerimize geri döneriz.... :Saruboceq:

diLerimkii yepyeni bi o oLmuştur ve aLLahım bana onsuzLugu ögretmek için 2 yıLdır bunLarı yaşatmıştır artık beni onunLa ödüLLendiricektir..

Allah'ımdan anacığıma ve şifa dileyen tüm kullarına şifa diliyorum.
kızlarıma sağlıklı,güzel ve uzun ömürler diliyorum
kimsenin onları üzmesini istemiyorum
bi de hayırlısıyla ikiz oğlum olsun istiyorum
keşke olsun hepsi de burada yazayım istiyorum

dersimi gecip artık diplomamı almak istıyorum :Saruboceq:
evımı yerlestırıken ve dugunumde bi akslık çıksın istemıyorum..
daha ilerisi içinse bir kızımın olmasını çok istiyorum öyle çokki, erkek olursa bunalım takılabılırım yanı.. hayırlısıyla bi kızım olsun :Saruboceq:

Allahım bebeğimi benden alma ona can ver rabbim ve isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.

Allahım bebeğimi benden alma ona can ver rabbim ve isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.

canım ınsallah sen ve senın nezdındekılerın duaları kabul olur
banada ılıskımde 5 ay oncesıne gerı donme şansı verse yada karsımdakının hafızasından 5 ayı silinse

inşallah Rabbim herkesin gönlündekini verir...
Kızımın ve hasta olan bütün çocuklarımızın
iyileşmesini istiyorum,bütün kalbimle...
sevgiler...

Allah'ım öncelikle herkesin dileklerinin hayırlısıyla gerçekleşmesini
ve hayırlısıyla benim feraha aydına kavuşmamı sağla Yarabbim

Hastalara sağlık

İşsizlere iş, iş de başarılar

Okul da zihin açıklığı

Bebek isteyenlere hayırlı, sağlıklı bebekler.

Evlenmek isteyenlere hayırlı kısmetler, evlilikte huzur ...

Bolluk, bereket, bol Para diliyorum

İstediğimiz herşey, herşey gönlümüzce olsun...Amin...:Saruboceq:

öncelikl buraya dileklerini yazan tüm bacılarımın duası kabul olsun amiinnn

ebrumun içindeki sızısı dinsin herşeyin hayırlsıı olsun rabbim kalbinde ne varsa onu versin
melekiminde aynı şekilde kalbinde ne varsa rabbim hayırlı kılıp ona versin
böcüküme hayırlı bir eş
hayal, dilevin, çilek, eliisa, velved,güley, boncuh,ocean, bitter, dilay,miniş.ecna,ezgi, hepsi sevdikleriyle evlensinler bir ömür mutlu olsunlar
çitosum balım çocuğunu sağsalim kucağına alır inşallah
vildoşumunda 2. bebeğisi olsun rabbim gönlündekini versin rabbim olmayan herkese versinn
son olarakda benim istediğim şeyde hayırlısıyla bana gelsin herşey çok güzel olsun amiinnnn
13. ve 5. takımın güzellerininde kalplerinde ne varsa rabbim versinn aminnn

Son düzenleme:
allah'ım sana peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine,,,burda yazan arkadaşların içinde en çok kimi sevip duasını kabul ediyorsan onun yüzü suyu hürmetine... burda el açıp sana yalvaran arkadaşlarımın hepsinin dualarını kabul eyle..senin herşeye gücün yeter allahım..sen vermeyi sevmesen istemeyi yaratmazdın...duanız olmasa ne ehemmiyetiniz kalırdı ayetine sığınıp kapına geldik...
allahım günahlarımızı affet,bizi kendine kul kabul et..emanetini kabzetme zamanına kadar emanetinde bizi emin kıl...allahım..
burda çocuk için çırpınan arkadaşlarımıza vatana millete hayırlı evlatlar nasip et..
evlenmek isteyenlere gözlerinin ondan başkasını görmeyeceği eşler nasip eyle..
hastalara şifa dertlilere devalar ihsen eyle..
allahım sen içimizi dışımızı bizden iyi bilirsin...burdaki arkadaşlarımızın bizim bilmediğimiz seninse çok iyi bildiğin ne kadar sıkıntısı varsa sen onların sıkıntılarını al rabbim...
sevgini bize tattır..varlığını ruhumuzu en derinlerinde hissedelim allahım..amin

Allahım öncelikle burdaki tüm arkadaşlarımızın dileklerini en yakın zamanda gerçekleştir dertlerini sıkıntılarınıda hafiflet
Benim içinde en yakın zamanda gözü benden başkasını görmeyecek hayırlı allah yolundan şaşmayan dürüst namuslu beni herşeyden çok sevecek bir eş nasip et

Back
X