Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allahim biliyorum cok sey istiyorum ama bunlar olmayincada olmuyorki
insallah annem cabuk iyilessin ve bidaha hiccc hasta olmasin
insallah eski kilolarima donerim hatta 50kilo olurum
insallah yeni bi evimiz olsun
insallah herkes icin hayatta guzel seyler hic bitmesin kotu seyler hic gelmesin
amin
Bu cumartesi günü inşallah kızımın ve bütün çocuklarımızın sınavı çok iyi geçer,
kızım inşallah heyecanlanmaz fazla,
güzel puanlar alırlar inşallah..
Alahım yardımı olsun...
İyi ki var bu topik. Teşekkürler songül...
Her açtığımda bu topiğe yazdığımı biliyorum ama ne yazdığımı
unutmuştum. Tam bir yıl önce yazmışım ve çok şükür şimdi o
dilediğim şeyler gerçekleşti, huzurlu ve mutluyuz. Evimiz bitsin
istemiştim 7 aydır evimizdeyiz. Şimdi bir dileğim yok...
Tek istediğim Allahım kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin.
bir tatlı huzurr
bir tatlı cümle
bir tatlı tebessüm
biraz özveri
biraz sevgi
az biraz da aşk
tek dileğim bunlar
ama olmayacak şeyler galiaa bu topiğe mutlu bi haberle gelemem sanırımm olsun ne yapalımm
şu sınavı kazanmak ve bir meslek sahibi olmak istiyorum..çok mu..herşeyimi kaybetmek ugruna basladıgım bu yenı hayatta yeni bir dönüm noktası olsun benim için..işim,eşim bir de bebişim..olsun ne olur ya..
allaha şükür maddi ve manevi yönden çok rahatım,maddi yönden isteyeceğim hiçbişey yok tek dileğim sağlıklı bir bebek...şimdiye kadar ne dilediysem gerçekleşti,rabbim bu dileğimide kabul eder inşallah:Saruboceq:ben de hamiş olurum:CüvCüv:rabbim evlar sahibi olamayanlarada nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın....:teselli:
ben dileyim için çok geç kaldım galiba ama yinede şunu isterdim 5 yıl öncesine dönmeyi ve hayatımın maf olduğu o anı yakalayıp bugün bu halde olmamak için ne gerekirse canımı dahi verirdim beni böylesine perişan edenler şimdi isterseniz geri kalan varsa buyrun bütün zamanlar sizin atık çünkü ben bittim am malesef geriye dönüş yok ve bu dilek asla gerekleşmez
bır bankada calısmak ıstıyorum hadı olmadı barı ıyı bır işde kendı meslegımı yapmak ıstıyorum lutfen ALLAH ım hayırlısıyla bır iş ver bana ve sevgılıme