Dilek Kutusu.....:))

eşimle aşkımızın büyüsünün hiç bozulmamasını:asigim:
aramıza kara kedilerin girmemesini
çocuklarımı her yönleriyle saglıklı bir birey olarak yetiştirebilmeyi diliyorum.:emir_bebek:

Öncelikle herkesin herşeyi Allah gönlüne göre ve hayırlısını vermesini DİLİYORUM...
Sonra Hayırlı bir eş istiyorum Gönlümden taşan sevginin hepsini ona vermek Hayırlı bir yuva kurmak ve kaç yıl geçerse geçsin iyiki evlendim diyebilmek boşnmak kelimesini hiç etmemek benimsemek ve benimsenmek sahiplenilmek ve hayırlı sağlıklı bireyler yetiştirmek ...
Herkese sağlık ,huzur ve hayırlı yaşam ve hayırlı ölüm diliyorum AMİN

minicik incir çekirdeğini doldurmayacak mevzular abartılıp kötü sözler söyleneceğine kalpler kırılacağına minicik şeyler için sevginin abartılmasını diliyorum:asigim:

minik melegime saglik huzur ahlak ve guzel kader yaz rabbim :Saruboceq:
evliligimdede huzur mutluluk guven saygi eksik etme rabbim :Saruboceq:

Rabbim bizi korusun aşkımız hep böyle dolu dizgin devam etsin ve şükrediyorum rabbime bana dünyalar iyisi bir eş arkadaş nasip etti.. Dileğim İnşallah sağlıklı bir yavrumuz olur..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nişanlım asker dönüşü tekrar işine devam etsin:Saruboceq: biranönce anlaşsınlar allahım ne olur :Saruboceq::ve çok sevelim birbirimizi :asigim:

rabbim istediğim hiçbişeyi geri çevirmedi şükürler olsun,herşeyim var allaha şükür...
tek dileğim 2 tane sağlıklı mis kokulu bebiş...
rabbim bize yokluğunu aratmasın önümüze engel koymasın tek dileğim bu...
rabbim evlat hasreti çeken arkadaşlarıma da nasip etsin..

sevgülüm doğumgünümde yanımda olsun..
anne olayım yakın zamanda..(çok tatlı ve çılgın bi anne olcam kaydirigubbakcemile4 )
evliliğim hep böyle güzel sürsün..hep!

eşimin askerliği kısa dönem olsun,ve hayırlı yerler çıksın Rabbim ne olurr:Saruboceq:
sağsalim gitsin gelsin yalvarırım Allah ımm:Saruboceq:

Allah'ım nolur o istediğim iş yarın olsun olumlu cevap gelsin nolur..
Nolur artık tartışmayalım, beni anlasın hak versin
RABBİM anneme sağlık ver ona güç ver, ablamada,
onada...

Back
X