Dilek Kutusu.....:))

Bugün dünden beri korktuğum olay gerçekleşmesin ve geleceğini tahmin ettiğim kişi gelmesin.
Akşam sağ salim kazasız belasız evime varabileyim.

şu sınavı kocam kazansın ama ben kazanmiim kaydirigubbakcemile3

zühtü şu izni versin de kısa tatilimize gidelim fisfisfis
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ALLAH ım sevdiğim insanla mutlu, huzurlu, hayırlı bir yuva kurmayı nasip et ne olursun ALLAH ım hiçbir sorun, hiçbir zarar olmadan çok güzel, rüya gibi bir evlilk kurmayı nasip et inşallah
ben sevdiceğimi çok seviyorum inşallah onunla mutlu olurum
ALLAH ım ne olursun sevdiceğim hayırlı bir bulsun en kısa zamanda
ALLAH ım tüm sevenleri bir birine kavuştur inşallahopuyorumnanaktan
AMıN:Saruboceq:​

Son düzenleme:
Allahım nolurrr uğurum iyi bir iş bulsun bi yerden bi sonuc gelsinartık bizde yuvamızı kuralım Allahım nolurrr hayırlısıyla nasip et huzurlu saglıklı mutlu bi yuva kurmamızı 2 de bebiş bide ..birbirimize hep böyle bakalım hep böyle aşk dolu sevgi saygı dolu devam etsin son nefesimde bile uğurum yanımda olsun bugünki gibi....tüm sevenlerin yolunu acık et Allahım ...ablamında gönlünde ne varsa olsun Rabbim mutlu huzurlu saglıklı olsun ablam...AMıN(Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hayırlısıyla inşşş)

ben malesef şimdilik dile getiremiyorum dileğimii.. ama her zaman dualarımda, inşallah olur yarabbimm bende dile getiremediğim dileğimi paylaşabilirm:(:(:( bilmece gibi oldu biraz amakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Rabbimden her namazımdan sonra Rabbimin verdiği nimetler için şükrediyorum, eşimi mahçup etmemeyi diliyorum ona layık bir eş olmayı herşeyi becerebilmeyi, arkadaşlarımın derslerinde başarılı olmasını iki ablamın hayırlı huzurlu bir evliliği olmasını, eşimin istediği gibi hayırlı bir iş bulmasını huzurlu olmasını, kayınvalidemin sağlıklı ve mutlu olmasını çünkü onu çok seviyorum :1hug:, dinimi en iyi şekilde öğrenip uygulayabilmeyi diliyorum her namazdan sonraki duam budur Allahım kabul eder inşallah

ÖNCE
1.ALLAHIM ESIME BANA KIZIMA SAGLIK SIHHAT DOLU ÖMÜR VERSIN(CÜMLEMIZE TABII)
2.INSALLAH SU 2009 AYINDA ALMAM GEREKEN ALACAKLARIMI AILEMDEN KOLAYLIKLA ALIRIM
3.BI EV VI ARABA BIDE ESIME GUZEL BI IS
4.BIDAHA KENDI AILEMDEN OLAN KIMSEYI SONSUZA KADAR GORMEMEK
5.MUTLU HUZURLU ESIMIN ASIRI KISKANCLIGI OLMADAN OLENE KADAR ASKLA SUREN BI EVLILIKopuyorumnanaktan
6. BIDE SU FOXTA YAYINLANAN YEMIN DIZISINDEKI (MENDERES) KARAKTERINI OYNAYAN SERHAN YAVASLA TANISMAK :asigim:
ALLLAHIM BILIORUM COK SEY ISTIYORUM NOLUR NOLUR NOLUR DILEKLERIMI KABUL ET SU 6MADDE BELKI OLURDA 5.MADDEDEN SUPHELIYIM NERDE BENDE O SANNSSS heee unutuodum bideeeeeee
7.BENI DELI EDEN ARKAMDAN OLMADIK IFTIRALAR ATAN ABIMIN O APTAL KARISINI BI YERDE YAKALAYIP AGZINI BURNUNU DAGITMAKKK:mymeka::oklava::mymeka:(ISTIYORUM ISTE ISTIYORUM AH BI YAKALASAM TENHADA KISTIRSAM BEN YAPACAGIMI BILIYOMYA NESEE:mymeka:

annemin çok sağlıklı ve çok muttlu ve çok uzun ömülü olmasını ve tüm dualarının kabul olmasını diliyorum.Allah hepimize göönlümüze göre versin.
birde aşkımla hep sevelim birbirimizi evlenelim ama hemen olmaz:) mutlu olalım hep. birde aşkımın sınavları çok çok şaşırtıcı derecede iyi geçsin amin.

Tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,huzulur,mutlu uzunn ömürler diliyorum ilk önce..

Sonraaa..
Sevdiceğimle mutlu bir yuva kurmayı ve bu yuvayı layığyla sonsuza kadar sürdürebilmeyi diliyorum..
Aramızda ki sevgi,saygı,anlayış ve sadakat hiç bitmesin istiyorum.
Canım ailem hep yanımda olsun ve çok mutlu olsun istiyorum..
Annemin kolu bir an önce iyileşsin istiyorum..

Her şeyden önce Rabbimden sağlık ve ağız tadı istiyorum.

Hepimizin duları kabul olur ıNŞALLAH :Saruboceq:

ufff neler var dileyeceğim
Allahım artık bizim ve annemlerin sıkıntılarını gider lütfen:Saruboceq:

Back
X