Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahım iş hayatımda başarı olmak nasip et. Sadık, dürüst, çalışkan, iyi aile terbiyesi almış, kendine güvenen, hoş sohbet bir eş nasip et. .Benim dengesizliklerime katlanabilecek, sabırlı, sakin, uyumlu:) biş eş nasip et. burcuda mümkünse aslan-başak-koç olsa sanırım çok iyi anlaşırım.
ezanlar okunurken
dua ettim amin
Burda ki konuyla alakasiz olucak ama buraya yazim dedim kus yuvasi bozmak bir evliligin bitmesine mi sebep olur yoksa sadece batil bir inanc mi sizce benim esim bir kac kez evin balkonuna yuva yapan kuslarin yuvasini bozdu bunun icin endiselendim sizlerden bilgi almak isterim.
sınav tarihim yaklaşıyorr.birinci sınavdaki başarımı diğer iki sınavımda da göstermeme yardım et allahım.benim ve diğer tüm arkadaşlarımınn, emek verenlerinn emeklerini boşa verme.