• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

sağlıklı hayırlı ailemle beraber BıR HAYAT. hayırlısıyla düğümünün olması ve hayırlı bir evlat diliyorum ALLAHIMDAN (AMıN.):Saruboceq:

Allahim sana yalvariyorum:Saruboceq:
insallah hamileyimdir :CüvCüv:
3 seneyi gecti rabbim:1no2:
bana bir evlat nasip et hayirlisindanmafoldumben

Allahım iş hayatımda başarı olmak nasip et. Sadık, dürüst, çalışkan, iyi aile terbiyesi almış, kendine güvenen, hoş sohbet bir eş nasip et. .Benim dengesizliklerime katlanabilecek, sabırlı, sakin, uyumlu:) biş eş nasip et. burcuda mümkünse aslan-başak-koç olsa sanırım çok iyi anlaşırım.
ezanlar okunurken
dua ettim amin

Allahım, sen içimi biliyosun
Hayırlı bir insanla, hayırlı bir yuva kurmak istiyorum, sıcacık bır yuvam, sevgi dolu bir kocam olsun benim de...

Beni çoookk seven, benim de çoookkk sevdiğim ayrıca çooookkk iyi vakit geçirebileceğim, çevremdekilere göstermekten gurur duyacağım bri sevgilim olsuunn. Çoookk mutlu olayımm, çookk mutlu olalım. Lüüttfeeennn..:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda ki konuyla alakasiz olucak ama buraya yazim dedim kus yuvasi bozmak bir evliligin bitmesine mi sebep olur yoksa sadece batil bir inanc mi sizce benim esim bir kac kez evin balkonuna yuva yapan kuslarin yuvasini bozdu bunun icin endiselendim sizlerden bilgi almak isterim.

önce sağlık mutluluk huzur diliyorum.

sınav tarihim yaklaşıyorr.birinci sınavdaki başarımı diğer iki sınavımda da göstermeme yardım et allahım.benim ve diğer tüm arkadaşlarımınn, emek verenlerinn emeklerini boşa verme.

amin amin aminn:Saruboceq:

Back
X