• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

başta sağlık olmak üzere borçlarımız için para.sonrada aşık olmak sevmek sevilmek,mutlu bir yuva kurmak istiyorum.Allah'ım duy sesisimi yalvarırım

Hayatımı istediğim şekile sokmak istiyorum.. Çok zor olmadığını biliyorum.
Sadece biraz zamana ihtiyacım var..
Bunun için Allahımdan sadece sabır istiyorum..:1hug:

İşte buldum!!!!:lepi:
Bu dileğin içeriğinde bir çok madde vardı..:delphin:
Pek kimse bilmez,en yakınımdaki birinden başka..
Ayyy Betiş'i özledim..Şeniz
Neysem;
azimle uğraştım,sabrettim..şutarafagitti
Son 2 aşama kaldı..
Biri sonbaharda belli olacak diğeri zaten benim elimde olan bişey değil..
Çok şükür bugünlerime..:nazar:

Yerlerin ve göklerin sahibinden en kısa zamanda iş istiyorum.Kocişimin eve erken gelmesini istiyorum. Onu bugün daha çok özledim.Ve küçük kuzumun ilkokul birinci sınıf öğretmeninin Adnan Bey olmasını istiyorum.

allahım inşallah, kayın validemin evinde 3 yıldır oturmaktayım. kendi evimde var. evime geçmek eşim oğlum ve ben sağlıklı ve mutlu yaşamak istiyorum.

inşallah sizlerede Yüce Yaradan yardımcı olur.

dileğim 4 kelime ; öncelik sırasına göre : işli , mutlu, evli ,çocuklu :)

biraz açıcak olursam :)) :

hayatıma girecek insan doğru insan olsun lütfen , kötülerle karşılaştırma Allahım, sen benim içimi biliyorsun ...ayrıca arkadaşın şu dileğine ben de katılıyorum aynını diliyorum :

Beni çoookk seven, benim de çoookkk sevdiğim ayrıca çooookkk iyi vakit geçirebileceğim, çevremdekilere göstermekten gurur duyacağım bri sevgilim olsuunn. Çoookk mutlu olayımm, çookk mutlu olalım. Sonumuz da mutlu olsunn..beni üzmeyecek , hayal kırıklığına uğratmayacak biri olsun lütfenn...gitmek için girmesin hayatıma..tüm hayatımız boyunca birbirimizi çok sevelim sayalım..iyi bir baba olsun..iyi bir çocuğumuz olsun..ve tabii ki bol bol sağlık, borcumuz olmayacak kadar da para..

Son düzenleme:
öncelikle huzur.mutlu ilişkimde mutlu son :) bir kız bebek :) bayılıyorum bebeklere.
sonra beğendiğim eve sahip olmayı diliyorum.ve birde süper bi araba ....vs

2 dileğim var...
Allah kabul etsin.
Aşk hayatımda mutlu olmak ve çok geçmeden rüya gibi bir düğünle evlenmek istiyorum... :nazar:
Diğeri de 'O'nun en son ettiği lafları söke söke yutmasını ve kapımda ben ettim sen etme nolur dinle beni diye yalvarmasını istiyorum...
:Saruboceq:
Allah'ım bana tez zamanda nasip et...
:Saruboceq:

Anne olmak arzusuyla yanıp tutuşan bütün arkadaşlarıma ve kendime hayırlı evlatlar diliyorum
ınşallah ısteyen herkese nasip olsun anne olmak

benim 3 dileğim var okulumu bitirip yüksek lisans ve iyi bir kariyer ve beni anlayan iyi biri ile severek evlenmek allahım kabul etsin amin

Artııık huzurluu,mutlu olmak istiyoruum
Sevmeek sevilmek istiyoruum
Özgüven sahibi,konusmaını,nerde ne yapması gerektiğini bilen zarif bi insan olmaaak istiyoorum
Ve kesinliklee aşk istiyoruum

daha ıyı bır kurumda calısmak ıstıyorum
sevgılım bana benım ıstedıgım gıbı asık olsun ıstıyorum
borclarım bıtsın bırıkımım olsun ıstıyorum

Tüm sorunlarımı geride bırakmak
Eşimle çok mutlu olmak
Dünya tatlısı bir çocuk sahibi olmak istiyorum...
Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

Back
X