• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allah'ım hakkımda herşeyin hayırlısını nasip et .
Ömür ßoyu mutlu olayım .

Cok zor gecen 1,5 yildan sonra dualarim bir bir gerceklesmeye basladi cok sukur hihoyyyt sira geldi son bir tanesine.:hulya:.

tayinim çıksın biran önce eşime kavuşayım meb mevzuat sistemi düzelsin artık bu kadar saçmalık yeterr

Tatil hiç bitmesin istiyorumve 1-2 günlüğüne burdan uzaklaşmak istiyorum,tatile çıkmak istiyorum :Saruboceq:

rabbim istediğim hiçbişeyi geri çevirmedi şükürler olsun,herşeyim var allaha şükür...
tek dileğim 2 tane sağlıklı mis kokulu bebiş...
rabbim bize yokluğunu aratmasın önümüze engel koymasın tek dileğim bu...
rabbim evlat hasreti çeken arkadaşlarıma da nasip etsin..
AMIN CANIM ins. hayirlisi olsun

Rabbim kimsenin muradını gözünde koymasın..Özellikle bebiş isteyen arkadaşlarımın dualarının hayırlısı ile kabul olmasını diliyorum..

ben artık kendim için hiç birşey istemiyorum olsada olur olmasada olur saldım ipini.ALLAH kızlarımın karşısına ömür boyu hayırlı insanlar çıkarsın gerisi boş...

Allahım bi mucize olsun okulunu bitirsin nolur..Sen dualarımı hep kabul ettin şükürler olsun ki..Bunu da kabul et Allahım

RABBİMDEN hayırlı saglıklı evlatlar istiyorum İNŞALLAH bizleride en yakında hamile kalmayı içimizde o kıpırtıyı yaşamayı sonra o acılı ama bizim için en cok istediyimiz dogumu ve sonra o yavrumuzu kucagımıza almayı RABBİM banada nasip etsin İNŞALLAH

RABBİM evlat isteyen yüreyi evlat hasretiyle yanan her kuluna da hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

RABBİMDEN hayırlı saglıklı evlatlar istiyorum İNŞALLAH bizleride en yakında hamile kalmayı içimizde o kıpırtıyı yaşamayı sonra o acılı ama bizim için en cok istediyimiz dogumu ve sonra o yavrumuzu kucagımıza almayı RABBİM banada nasip etsin İNŞALLAH

RABBİM evlat isteyen yüreyi evlat hasretiyle yanan her kuluna da hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn..Mübarek günlerde hem kendine hem isteyenlere dualar ediyorsun Yüce Rabbim inş. kabul eder hayırlısı ile..Ben vakti zamanı olduğuna inanıyorum..

Allah'ım nolur kabul et!
Artık seveceğim, ailemin ve onun da ailesinin onayında olan biriyle beraber olup, beni onu sevdiğim aşkla sevmesini ve bir ömür boyu mutlu olup evlenmeyi istiyorum...

Back
X