• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Eşimin tayini olsun artık, çok bişey istemiyorum ki :(
O olmazsa ben yeniden atanayım bari :(
Allahım yardım et ya :( Özledim artık, tahammülüm çok azaldı :(
Of vuslat ya ne zaman gelcen ?

Güzel bir gün geçinmeyi diliyorum..Mübarek cuma günü Rabbime el açan herkesin dularının hayırlısı ile kabul olmasını diliyorum..Rabbimden sağlık huzur mutluluk ve iman aşkı diliyorum..

Güzel bir gün geçinmeyi diliyorum..Mübarek cuma günü Rabbime el açan herkesin dularının hayırlısı ile kabul olmasını diliyorum..Rabbimden sağlık huzur mutluluk ve iman aşkı diliyorum..

Aminnnn,Rabbim huzurlu mutlu yuvalar, bizim gibi bu konuda sorunlu ailelerin hepsine birer bebek İnşallah...

Burdaki tüm arkadaşlarımın dileği inşallah hayırlısıyla kabul olur.
Benim Allahtan tek dileğim hayatıma beni gerçekten sevecek kıymet bilecek bana aileme saygı gösterecek birinin girmesi.

Burdaki tüm arkadaşlarımın dileği inşallah hayırlısıyla kabul olur.
Benim Allahtan tek dileğim hayatıma beni gerçekten sevecek kıymet bilecek bana aileme saygı gösterecek birinin girmesi.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Millet beni neden bu kadar merak eder oldu, anlayamiyorum..kimse kiskanmasin ama ben gayet iyiyim,huzurluyum,herkes kendi isine baksa da ben de rahat etsem...

ben de önce güzel bi yere kadrolu atanmak, sonra yüksek lisansımı yapmak veeeee

tabi ki aşık olmak istiyorummmmmmmm

Üzerimden attığım bunca yıkım ve sıkıntıdan sonra geri aldığım huzuru ve güzel aşkın bitmemesini istiyorum..Kısacası her anlamda huzur tek istediğim..Herkese nasip olsun inşallah..:nazar:

En başta sağlık ve huzur tabiki....Sonra en en büyük dileğim, en kısa zamanda anne olabilmek.Sağlıklı,hayırlı,merhametli bir bebişim olsun istiyorum...

Back
X