Allahım kendi ayakları üstüde durabilen sadık karşılıklı birbirimizi sevip aşık olacağımız hayırlı bir kısmet eş nasip etsin bana aminnn:Saruboceq:
Allahımm ya bak ben tek basıma beceremıyorum ne olur bir el at bana yarın sabah 52 kilo olarak uyanmak ıstıyorum
Hadi canıııımmm:1shok: senınle hemen tanısmamız lazzzıııımm :1hug: .Ya dun gece 5 te uyandım nasıl tatlı ıstıyorrrr canım anlatamam yemesem katiyen uyuyamam bılıyorum kalktım yaptıgım havuc tatlısından yedımverırısın verırısın ben 53 kg verdım benden resmen bır ben cıkdısempatiksalakcinni
Hadi canıııımmm:1shok: senınle hemen tanısmamız lazzzıııımm :1hug: .Ya dun gece 5 te uyandım nasıl tatlı ıstıyorrrr canım anlatamam yemesem katiyen uyuyamam bılıyorum kalktım yaptıgım havuc tatlısından yedımsabah muthıs bır sucluluk tabıı.
spordan nefret ederım kendımı durduk yerde yormaktan baska bısey degıl gıbı gelıyo bana.bunun sebebıde annemın daaha cocukken zorla yaptırdıgı kosular yuruyusler sabahın korunde kalkar gıyınır km lerce yururduk eve gelınce portakal suyu ıcıcez kızımlaaaaa dıyede motıve etmeye calısırdı sımdı taze sıkılmıs portakal suyu gorunce aglayasım gelıyor1 sene boyunca spor yaptım rıtmık aerobıc denebılır 1 senede verdım ıste rejım desen hakgetıre yanı ılk 6 ay neredeyse aclıkdan öldüm ama snra alısmaya basladım cok zor oldu aclıkla bas etmem hele bırde ben cıkolata manyagıyım elım ayagım tıtrıyordu yemıyınce fakat alıstım azım lazım yanı gercekden ınanman lazım kafaya koy yeter gercekden bak once kafaya koyman lazım hergun dergılerden zayıf kızların resımlerıne bakardım boyle olucam derdım benımle dalga gecenlere gosterıcem gununu derdım nıhayetınde zayıfladım ve dalga gecenlerın hepsıyle bu sefer ben dalga gectım kaydirigubbakcemile3 ınanman lazım canım cıkolata yerıne bır cay kasıgı bal ye bastırıyor zaten
spordan nefret ederım kendımı durduk yerde yormaktan baska bısey degıl gıbı gelıyo bana.bunun sebebıde annemın daaha cocukken zorla yaptırdıgı kosular yuruyusler sabahın korunde kalkar gıyınır km lerce yururduk eve gelınce portakal suyu ıcıcez kızımlaaaaa dıyede motıve etmeye calısırdı sımdı taze sıkılmıs portakal suyu gorunce aglayasım gelıyordusunuyorumda 14 yasımdan berı en cok kıloyu bır haftada 7 kılo vererek ex askımdan ayrıldıgımda vermıstım.Aman allah korusun sımdı evlıyım bıde bıde boyum 1.73 ordan yırtıyorumda cok cırkın gorunmuyor heralde kılomu bılmıyorum uzun zamandır kompleksten tartılmıyorum.bıde sanırım avantajım her yerım esıt derecede şişio sırnaşık şey
ben bu kıloyu 10 yıl once vermısdım suan 26 yasındayım 15 yasındayken basladım 16 da zayıfdım 100 kg dan 47 hatta 45 dustugum oldu cok cırkın oldum hıc yakısmadı o kg bana boyum benım 1,60 dusunsene yusyuvarlak bırseydım hala spor yapıyorum sporu bıraktıgım an sısıyorum ama enfazla 10kg kadar sısıyorum benım kendıme yaksıtırdgım ıdeal kg 55ıla60 kg daha fazlası yakısmıyr bnmde esıt yayılıyor ama daha cok kalca basen ve bacaklarda toplanıyor armuta benzıyorum o zman sımdıde kalcam buyuk belım ınce ama ne yapayım bukadarla mutlu olmak zorundayımyanı bırde evlısın eger evkadınıysan daha rahat kg verebılrıısnız yanı enkotu ıhtımal yuyurus yapın derım ama sunu ıtraf edeyım asla zayıf erkekle cıkmıyorum toplu erkek tercıh edıyorum komplex olmus bende ya kg alırsam dıye suankı erkek arkadasımda toplu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?