Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
onunla yeni tanıştık benim canımı yakacak sorunlar yaşatmasın,deli gibi sevsin beni gözünden sakınsın bu sefer evet işte bu benim dünyam dedirtsin ve hiç pişman etmesin (hayırlıysa; bi an önce bunu yüreğimdede fazlasıyla hissetmek istiyorum değilse daha fazla zaman kaybetmeden bitsin gitsin istyorum) ...allahım bunu diliyorumm hayırlısıyla ne olur yardım et banaboshayallersmile
Sevgilimle aram düzelsin kafasında ki o kötü düşünceler gitsin yine eskisi gibi beni çok sevsin... gözlerime bakarken gözlerinin içi gülsün eskisi gibi :'((((
benim dileğim hayatımı düzene sokmak bunun en başında huzur mutluluk ve güzel bi yuva nasıl allahım benim karşıma beni çıkarsızca seven beni ben olduğum için seven güvenebileceğim tabiiki onunda bana güvenebileceği dürüst anlayışlı hoşgörülü sadık iyi niyetli bi eş istiorum allahın izniyle yanıma yakışan allah herkesin duasını dileğini kabul etsin içlerinde bizimkinide herşeyiin hayırlısı olsun
Allah herkese hakeetiğini versin. her insanın içindeki kötü huyu alsın tüm insanlat iyi niyetli olsun. herkesin yuvasından mutluluk huzur eksik olmasın. her gece ne diliyorsa insanlar sabah uyanınca onu bulsunlar.