• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Sevdigim birini su siralar o kadar cok ozluyorum ki hasretinden olecem neredeyse. senağlama O da beni ozlemistir. Allahim sen bana onu goster :Saruboceq: :Saruboceq:

bu şehirden bu insanlardan uzak bir yere gitmek istiyorum hayırlısıyla inşallah.

topik dikkatimi çekti bi bakayım dedim ...çok özür ama burası bekarların yerimi kim dilek dilemişse dikkatimi çekti herkes bekar :))))))))))))))))

allah güzel ahlak,edep terbiye ve allahtan korkan insanlar ile karşılaştırsın inşallahhh

Allah ım Ailemi Yanımdan Eksik Etme.. Babam Sağlığına Kavuşsun..
Biran Önce Hayırlı Bir İş Nasip Et..
Kısacası Hayırsız İki Yüzlü Yalancıları Uzak Tut Bizden ...

:Saruboceq:

tekrar bebeğim olsun istiyorum,bu evden taşınmak istiyorum

- yeni bir is ortamikaydirigubbakcemile4
- beni oldugum gibi sevecek,sayacak, saracak birini istiyorum
:kedi:

aşk hayatım düzene girsin istiyorum artık..
istediğim cep telefonunu almak istiyorum...
artık şu ameliyatı olup.kurtulmak istiyorum..

herseyın en guzelını
dogru ınsanla karsılasıp ıste bu dıyebılmeyı dogru ıste calısmayı

bir ev,hayırlı bir evlat birde son nefesimi onunla birlikte vermek istiyorumm....

okulum dan bir an önce mezun olup , kpss den iyi bir puan alıp öğretmen olmak istiyorum artık.

Okulumdan nefret ediyorum keşke bu yıl güzel olsa.. Keşke.. Birde birazcık mtlu ve huzurlu olmak istiyorum..

o istediğim mesleğe kavuşmak istiyorum artık, güzel gözlü meleğimle beraber evimizi geçindirmek istiyorum Şeniz

Back
X