• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

sonucta suan mutlu bır ınsansın zemuszemus .Malesef ev hanımı degılım afedersın esek gıbı calısıyorum ama oturarak calısıyorum senedır hemde :-( hastanede elımın altında dıyetısyen var gel bana dıo gıtmıyorum bılıyorum cunku ezberledım on senedır ne verıcegını her turlu ılacı bıtkısel karısımı akapunkturu falan kullandım ınsanın ıcınde olmadıktan sonra hıkayeeeeevereliniortak [/QUOTE

anladım ama boyle umutsuz olma olurmu gercekten kendıne ınan olsun dıyet yap yavas ama ıllakı kg verırsın

"O"´nun aklinin basina gelmesini ve yaptiklarindan deli gibi pisman olsun...

Son düzenleme:
hayırlı olan baska bır ıse gecmeyı
kısmetımdekı hayırlı olan ınsanla evlenmeyı
mutlu olmayı
ısyerınde huzurlu bır ortamda calısmayı
dılıyorum
en basta saglık mutluluk ve ask dılıyorum
huzurla bırazda para kımseye muhtac olmayacak kadar para

herkesin dileği kabıl olsun inş.
güzel bir evim ,arabam ve çok rahat bir işim var,
tek dileğim sağlık, huzur , mutluluk ve önemlisi sevebileğim hayırlı bir eş diliyorum

aminnn,:)

Babacımmmm iyileşsin artıkkk:çok üzgünüm::Saruboceq:
Sınavlarım çok çok iyi geçsin, Allah zihin açıklığı versinnn banaa:Saruboceq:
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım lütfen müracaat edip mülakata çagırdıkları sıcak para yarışmasına çagırsınlar amin

Okulum bitsin ve bir an önce kendi ayaklarımın üzerinde durayım.
Bir de O'nunla aramda mesafe kalmasın artık..

Hayırlısı ile bebeşimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum eşimle huzur dolu mutlu sağlıklı bir ömür diliyorummm

Zengin bir bayan olmak istiyorum.. bol nasip-iş yağsınn...evli-çocuklu-mutlu bir bayan olmak istiyorum. Güzel bir aşk evliliği mantık evliliği.. ilk önce mantık sonra aşk ve hayranlık :DD...

Amiiiiin...

Allah çocuklarımdan ayırmasın....onlarla ,sağlıkla,huzurla,mutlulukla yaşayabileceğim bir hayat nasip etsin 3 kişilik........

ben bugun cok mutluyum. bayramda eltımınde kaynımında yuzunu gormek ıstemıyordum bu yuzden kayınvalıdemlere gıtmek ıstmıyordum allahım o kadar yurekten ıstemısımkı bunu demekkı. kayınvalıdemler bayramda memlekete gıdıyorlar yanı burada olmayacaklar. bende kımsenın yuzunu gormeyecegım heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:7: :21:

Back
X