• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

sorunlarımızı biraz önce çözüp eskisi gibi olmak istiyorum sevgilimle
bitmesin istiyorum ağlamamak istiyorumsenağlamasenağlama

yaşadığım bu huzursuzluktan kurtulmak istiyorum bu dertlerden sıkıntılardan tekrardan sınava gircem kazanırım umarım

Allah hepinizin dileklerini gerceklestiririm umarim, benim iki dilegim var. Birincisi esimin askerden sag salim donmesi, ikincisi ise saglikli bi bebegimizin olmasi.

biliyorum birden fazla dileğim olacak ama kusura bakmayınyerimseniben
1) smear testimin sonucunun temiz çıkması
2) sağlıklı bir hamilelik vede huzurlu
3) sağlıklı bir bebek (gözleri babasına benzeyen)
4) hayırlı evlat
5) evliliğimde huzur mutluluk(huzurluyum ve mutluyum allah bozmasın diye)
6) aileme sağlıklı huzurlu hayat
7) istanbul depremi olmasın nolurrr:çok üzgünüm:

ooo hangi birini yazayimki ama suanki ruh halime ve yasli gozlerime gore yazayim........esimin bana daha anlayisli olmasini dilerim.benneyaptımki

eylülde olacağım burun ameliyatının hayırlı sonuçlanmasını, ameliyat olduğum için hiç pişmanlık duymamayı, güzel bir burnum olmasını diliyorum.

Allahım sadece eli ayağı düzgün,sağlığı sıhhati yerinde,kucağıma alabileceğim bir bebek istiyorum.28i benim için büyük gün.ne olur boş çevirme Yarabbim sen dualarımı..
Annelik mertebine beni layık gör..yalvarıyorum..

a.s. arkadaşlar bende burdayım, bende dileklerini yazmak istiyorum sizde amiin deyin lüften hangisinden başlasam acep:uhm:
1.önce rabbimden saglık
2.en kısa zamanda hamiş olmayı
3.bebişimi kucagımda saglıklı görmeyi
4.eşiminle yaşlanmayı
5.annemini saglıklı ve mutlu görmeyi(babam öleli 4ay oldu çok yanlız hisseiyo kendini)
6.kötü gözlü ve cin fikirli insabların benden uzak olmasını
7.sizlerinde dileklerinin kabul olmasınıa.s
8.son olarkda ölürken imanlı ölmeyii
şimdilik bu kadar aklımda diger dileklerimi sonra yzarım rabbim herkese versin istediklernia.s.

kuşuuummm evlilik yıldönümünü tekrar kutluyorum Şeniz a.s...allah daha nice yıllar nasip etsin :nazar:...eh balayınada çıkıyorsun 2 günlüğüne....iyi gezmeler,mutluluklar canım...
sevgiler...

TEŞEKKÜRLER TATLIM ÇOK GÜZEL GEÇTİ.... AYY ÇOK MUTLU OLDUM YAAA İNANIN .....:asigim:

Allahım sadece eli ayağı düzgün,sağlığı sıhhati yerinde,kucağıma alabileceğim bir bebek istiyorum.28i benim için büyük gün.ne olur boş çevirme Yarabbim sen dualarımı..

AYYYYYYY CANIM BENİM ... İNŞALLAH İNŞALLAH... BEN SANA DUACIYIM BEBEĞİM BENİM ... SENİN HAMİŞLİK HABERİN BENİM İÇİN ; BENİM HAMİŞLİĞİMDEN DAHA ÖNDE ŞU ANDA.... SENİ SEVİYORUM VE DUALARIMADA OLDUĞUNU BİLMENİ İSTİYORUM CAN ARKADAŞIM BENİM....a.s.Şeniz

canım benim.allah inşallah dualarını kabul eder ve gönlüne göre verir...umudunu hiçbir zaman yitirme..olumlu ol..Şeniz
sevgiler...

ben buradan bütün hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum..çocuk hasreti çekenlerede rabbimden tezden hayırlı hamilelikler diliyorum...inşallah hepimizin duaları kabul olur..hep diyorum ya biz yeter ki istemeyi bilelim...
hepinize sevgiler...

Bu Sene Hamile Kalmayi Ve 2009 Da Bebegimi Kucagima Almayi Sag ,salim Allahimdan Diliyorum.ayrica Tüm Anne Olmaya Hasret Olan Arkadaslariminda Hamiş Kalmasini Diliyorum.,allahim Duy Sesimizi......

Back
X