• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Bene Girdigim yolları pişman olmadan keşkelerim olmadan dönüşü olmadan yürümek istiyorum..
Birde Dualarımın hepsini kabul etmedigi için Rabbime sonzuz şükürler olsun..:nazar:

evlendikten sonra mutlu huzurlu olmak eşimin saygısının sevgisinin hiç bitmemesi bebeğimin olması Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin

güzel allahim herseyi verdi bana ona her an sükrediyorum.herseyden önce saglik sonra huzur ve ne gelecekce önüme hep hayirlisi olsun diliyorum.bide mutlu huzurlu ve saglam bir evlilik istiyorum,rabbim kabul eyler insanllah!!!

çok özledim.
farkında değildim ama çok da seviyormuşum.
değerini bilemedim,çok kırdım, bezdirdim onu
ama şimdi geri istiyorum:(
bir daha aynı hataları yapmayacağıma eminim:(
tek dileğim :(

çok özledim.
farkında değildim ama çok da seviyormuşum.
değerini bilemedim,çok kırdım, bezdirdim onu
ama şimdi geri istiyorum:(
bir daha aynı hataları yapmayacağıma eminim:(
tek dileğim :(

önemli olan insanın yaptığı hataları tekrarlamamasıdır bence..inşallah sevdiğine kavuşursun ...

allahtan diliyorumki şu ameliyatı en az acıyla atlatayım ve bu yıl bana artık huzur getirsin çünkü kendi kendimle olan konuşmalarımda kendimden bile canım sıkılmaya başladı bu huylarımı bırakmalıyım allahtan bana yarıdm etmesini diliyorum arkadaşlar

allahtan diliyorumki şu ameliyatı en az acıyla atlatayım ve bu yıl bana artık huzur getirsin çünkü kendi kendimle olan konuşmalarımda kendimden bile canım sıkılmaya başladı bu huylarımı bırakmalıyım allahtan bana yarıdm etmesini diliyorum arkadaşlar
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ...allah yardımcın olsun...

dileklerim: 1. kardeşimin hayırlısıya askerden gelmesi.
2. Babişimin sağlıklı olup, uzun yaşaması
3. sevgilimle sorunsuz inş ileriye dönük bişeylerin başlaması...
(çok mu ya:(

sevgilim bi an önce okulunu bitirsin bunalımdan cıksın askere gitsin gelsin iş bulsun evlenelim izmirde yasayalım istiyorum hehehe cokmu sey istemiş oldum :)))

RABBİM ŞİMDIYE KADAR - ve ŞİMDIDEN SONRA YAPACAGIMIZ TÜM HAYIR DUALARINI KABUL ETSIN . Benım dılegım bu .

Allahımmm
ne olur süper yüzeyim hiç tereddütsüz
adam pes etcek artık yarın 9. ders olcak

Back
X