• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

rabbim tüm imkansızlıklarıma imkan ver .......

Allahim nolur persembe gunki sinavim cok iyi gecsin. sayfalarca islem yapip da 0 almayayim , ortalamanin ustunde olsam yeter :5:
ve karar vermeye zorlandigim tum konularda bana dogru yolu goster, hep dogru insanlarla karsilastir beni ve icimdeki tumm kuruntulari al. aminnn:5:

yarın bir mucize olsun..

sevgi olsun..
aşk olsun..

olsun işte bişeyler.. geçmişi unutayım. acılarımı silip atsın..

hergün doğan bu güneş baharda yepyeni yüzüyle doğsun güzellikler getirsin bana bize herkese.. hayallerimize kavuşacağımız bi süreç olsun bu bikaç ay :16:

Allahtan tek dileğim yaptıracığım tüp bebek tedavisinin sonucunun pozitif:49::49:olması yani en kısa zaman içinde sağlıklı hayırlı bir evlat:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ...

allahım ne olur yüzümü güldüren bir olay yaşat bana..karanlığın içinde tertemiz bir ışık yak ne olur..

son 10 dediğim günlere bi an önce gelebileyim, bi de biraz daha para olsa fena olmaz malum evlenmek pek masraflı :9:

bir mucize yaşamak istiyorum. mucizelere yeniden inanabilmek için..

yarın beni görsün..ama hiç konuşmadığım için öylece kalakalsın. içi içini yesin.. bütün hevesi kursağında kalsın.. bütün morali sıfır olsun. amin.

diliyorum ki artık hayat kolay olsun saçma sapan olaylar saçma sapan konuşmalar hayata dair o gerekli ama gereksiz çabalar son bulsun artık..çocukluğumdaki telaşımı istiyorum hani tek derdim oyuna geç kalmamaktı ya, dışarda bi kediyi seversem annem kızar eve almaz korkusuydu ya, eve gel yemek ye diyen annemi bi şekilde kandırıp koca bi ekmek arasıyla oyuna dönmenin hayaliydi ya...işte hayat o anlardaki gibi rahat mutlu olsun bana artık dertsiz tasasız olsun herşeyin bi yolu bulunsun...

Allah'ımdan dileğim inşallah istediğim seçim yaptığım kişi hayatımın eşidir.Hayırlısıyla biribirimize bağışlasın Allah'ım.Hayırlı günler,hayırlı yazgılar yazsın Yaradanım...

Artık sadece huzurlu olmayı diliyorum.. :31:

ne olur bu gece arasın. ve açabileyim. hiç konuşmayalım ama nefesini duyayım.. ne olur. amin.

Back
X