Dilek Kutusu.....:))

Bir şeyler de artik kolay olsun, kolaylıkla elde edemiyorum hic bişeyi yoruldum.
igreniyorum insanlarin sahteliginden, cikarciligindan. Yalniz olmak ve ölmek istemiyorum.
Güvenmek sevmek istiyorum artik. Mümkün olsun bu artik:25::25:

Allah'ım. zararlı insanlardan koru, kendimi koruyabileyim.. iyileri çıkar karşıma, hayatımdaki iyiler kalsın sadece, gereksizler kendiliğinden gitsinler, uzak kalsınlar. kim nedir, necidir çıksın ortaya...
insanlara güvenemiyorum.. inanmakta zorlanıyorum.. Yardım et, güvenilir insanlar çıkar karşıma.. güvendiklerim hep aynı kalsın...
manevi sıkıntılardan kurtar, koru Yarabbim.
güç ver, azim ver, sabır ver.. aileme şifa ver...
bu dönemden, bütün derslerimden geçebileyim..
ve hayırlı bir iş nasip et Allah'ım...

bu hafta sonu annemle sevdiğim tanıştı Allahıma şükürler olsun ki herşey istediğimiz gibi gelişti annem öyle çok sevdi ki onu

ama tek sıkıntımız ev alma konusu oldu onun dışında hiç bir sıkıntı yok

Allahım herkese bu muttlulugu tattırsın tek dilegim bu

çünkü öyle güzel bi duygu ki artık darısı da babam ögrendiğinde olur inşallah

babam bilmiyor daha sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum :(

biran önce oda ögrense keşke :):):):):):):):):21::21::21::21::21::21::21:

Allah ım sen kalbimdeki dileği nasip eyle bana istediğim son şansı nasip eyle amin ...

bugün cuma.. dua edeceğim. seni de katacağım arkadaşım... ve bir arkadaşımı daha :16:
sıkıntılarınızdan kurtulursunuz dilerim...

anneminde bir rahatsızlığı çıktı ortaya.. şükür kötü bir şey yok öyle... diğeri de önümüzdeki hafta belli olacak, kötü bir şey olmaz inşallah...

sağlık ve her anlamda huzur diliyorum... :16:

benimde enbüyük isteğim anneminartık iyi olması iyileşmesi tabi bende iyileşmek istiyorum . allah senin annenede bizede şifa versin her işinn başı sağlık

Amiiinn canımm sağlık olmayınca her şey eksik kalıyor. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah

Amiiinn canımm sağlık olmayınca her şey eksik kalıyor. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah

amin milyon kez amin:21:

bide bazen düşünüyorum müge anlıya biri çıksa ve deseki alone nu bulun bana o benim kardeşim dese bana can yoldaşı çıksa güvenebilceğim sığınabilceğim biri çıkıp gelse ne iyi olurdu :14: çok yalnızım güvenebilcek biri olsun elimden tutmasa bile yanımda olcak biri olsun isterdim yoruldum herşeyden:14: bunu bile istedim gerçekten heralde en tuhaf dilek benimki oldu bu topikte:26:

melek kartımda bir mucize bekle çıktı. şimdi o mucizeyi bekliyorum. tez zamanda karşıma çıkar allahım:106:

mantıklı, uyumlu, hayırlı bir aşk nasip et Allah'ım.

tabi önce hayırlı bir iş :)

Allah'ım.. kötü düşüncelerin önünü kes, yanlış anlaşılmaları engelle.. eğer ki olmazsa.. haklıyı da haksızı da çıkar ortaya...

Back
X