• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Gül ağacının dibine dileklerimizi gömdük annemle, kabul olsun inşallah :16:

Son düzenleme:
-Allah'ım nişanlımla hayırlısıyla içimize sinerek evlenmeyi, bir ömür ayrılmamayı ve anlayışla hergün daha cok severek ve bağlanarak mutlu olmayı nasip et.
-Hayırlısıyla mezun olmayı ve istediğim alanda kolaylıkla iş bulmayı, başta ablam olmak üzere tüm evlat isteyenlerin kucaklarını boş bırakmamayı nasip et
Amin

Hayallerimdeki gibi bi adam..gerci onu kaybettim ama yenisi umarim guzel konusan bana askla bakan evlendigime pisman olmiycagim mutlu huzurlu bi hayatt sunar..daha ne isterimkii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım şu mübarek günde dilerim ki

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Rabbi La Tezerni Ferden ve Ente Hayrul Varisiiin. Amiiiin.

Rabbim Sen beni yalnız başıma bırakma (Amiiin) zira Sen varislerin en hayırlısı ve kimsesizlerin kimsesisin.

Senden her daim afiyet sıhhat diliyorum. Sen her şeye gücü yetensin. Biz ne kadar çabalasak da Sen dilersen olacaktır.

🙏Allah'ım sana sığınıyorum, bu bir sitem değil ama gercekten dayanacak gücüm kalmadı. Beni hayırlısıyla karşılaştır Yarrabim🙏, sen biliyorsun Allah'ım kalbimden geçenleri, Amin🙏

Allahim senn tum hasta insanlara sifa ver .parasi olmayana para evi olmayana ev .isi olmayana is en onemliside huzur verr

Çok kısa süre içinde annemin beklediğimiz işinin olmasını ve taşınmayı diliyorum..birde eski acılarımı ,yaralarımı unutturacak muhteşem bir aşk yaşamayı..

hayırlısıyla işim olduktan sonra, şu hayatta nefes alabileceğim bir kişi istiyorum. tüm samimiyetimle, çok düşünmeden yanında olabileceğim, güvenilir, insanların verdiği yorgunluğumu atabileceğim için bir kişi. çıkarsız bir kişi...

Son düzenleme:
Dileklerimin kabul olduğuna henüz rastlanmadı ama bugünün hemen geçmesini, akşam olmasını istiyorum .

Bu sefer olsunnn..olsun ama pisman olmiycaksam olsun....

Allah'ım, doğruysam yolumdan ayırma, yanlışsam doğruya yönelt. hep doğru kararlar almamı sağla...

Rabbim yardım et lütfen... Soma faciasında kaybettiğimiz şehit ailelerine bütün herkese sen bol bol sabır ver...iyilik güzellik sakin bi hayat huzurlu bir aile huzurlu bir vatan nasip et nolursun...

ßůšr@

Back
X