• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Tek dileğim var mutlu ol yeterr😈😈😈
Değil tabi ki. Tek dileğim hakkımda her şeyin hayırlısı.😚😚 Ve inşalah Allah bana vermeyeceğim sınavlar yaşatmaz.😓😓

Zaman sular seller gibi akip gecsin benim icin, yani ben oyle hisedeyim. Bir an once hayatimin donum noktasi olacak o gun gelsin. :16:
Diger bir dilegim ise, istedigim alanda ise alinayim, insallah. :31:

Arabami alayim artik ... istedgim ise de gireyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kiz zengin bi koca bulsun daha mutlu olucagi biriyle karsilassin insallahta cok mutlu olup terketsin senide sende bana kal be...nolur allahim yaa duysan yaa beni...

Allah'ım yardım et gönlüme ferahlık ver rahatsızlığım geçsin ve hayırlı güzel bir işim ardından da bir tane gerçek dostum olsun huzurlu olayım başka da bir şey istemiyorum, doğru insan en son :14:

Zayiflamaliyim artik ... kendimi tutmaliyim ... yoksa adile nasit gbi olurum heralde :)

Rabbim senden her seyin hayirlisini diliyorum. Hastaliginda, sagliginda, evinde, isinde, rizkinda...

Bebisim bu ay gelsin nolur nolur ♥♥

O bana yaptıklarının cezasını çeksin,ceza çekerken de aklına hep bana yaptıkları gelsin köpek gibi sürünsün.

O bana yaptıklarının cezasını çeksin,ceza çekerken de aklına hep bana yaptıkları gelsin köpek gibi sürünsün.

Bu dilek degil beddua gibi olmus :(

Gonlunuzu ferah tutun. Yaradanin herseyden haberi var ve adaleti cok buyuk. Herseyin gonlunuzce olmasu dilegiyle... :)

Bu dilek degil beddua gibi olmus :(

Gonlunuzu ferah tutun. Yaradanin herseyden haberi var ve adaleti cok buyuk. Herseyin gonlunuzce olmasu dilegiyle... :)

Ahahah haklısın öyle olmuş biraz içimin yangınından dilim ne dediğini bilmiyor ,amin canım hepimizin .=)

Şu iki gün hemencecik bitsin de dinleneyim :37:

Bu sene üniversiteyi kazanalım artık çok sıkıldım yeni şeyler istiyorum :10:

Back
X