• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Gonlumden geceni bilensin rabbim..bide kabul oldugunu gormek niyetindeyim artik..hadi mucizelere hazirim ben....

allahım hayırlısıyla şu okulu bitirmeyi ve iş sahibi olmayı nasip et....
Ben bu ilçeden ayrılıp tatille geldiğimde şuan ayağıma taş değse sevinecek olanları hala aynı bahçede onun bunun dedikodusunu yaparken kendi girdaplarında boğulurken görmeyi nasip et....aminnnnn

Yapmadigim kalmadi be allahim..telli babaya bile gittim yani o derece..dualarin haddi hesabi yok...artik olsun nolur benimde gonlume gore bi esim olsun...sevip seviliyim bende...

Güç ver bana Rabbim, gücünü yardımını esirgeme..
Doğru yolu göster Allah'ım...

artık akalabalık merkezde olan bir yerde çalışmak istiyorumböyle üzgünüm bennnnnnnn,evlenemedimde of of

Dogumgunu olanlara bi ayricalik olsa yaa dilekleri kabul olsa...allahim gonlumden geceni bilensin...kabul eylee...insallahh

Olumunde oldugu bu dunyada cokta bisey onemli degil aslinda....artik sadece hizli nefes aliyorumki cabucak son nefesime variyim...

Güç ver Rabbim.
Olumsuzluklardan uzak tut, negatif düşünmememi, umudumu canlı tutmamı sağla.
Çevremdeki insanların negatifliklerinden etkilenmememi sağla..
Güçlü olmalıyım, yardım et Allah'ım...

Dileğim oraya gidebilmek.
Hayırlısıyla, kolaylıkla, sevinçle, mutlulukla ve aşkla.

Allah'ım lütfen bu isteğimi yaşamayı nasip et.

Biletimi de erken alsam hatta; ne hoş olur.

رب يسر و لا تعسر سهل علينا بفضلك يا ميسر رب زدنا علما وفهما نافعا وتمم لنا بالخير يا الله و يا رب العالمين

Rabbi Yessir ve la tuassir
Sehhil âleyne bi fadlike ye muyessir
Rabbi zidne îlmen ve fehmen nafiân
ve temmim bil hayri (burda hırıltılı h)

Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma!
Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran.
Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir.
Ey Alemlerin Rabbi olan Allah.

Amiiiin Amiiin Amiiiin.

Hayırlısıyla şuradan gitmek istiyorum.
Daha normal, yapımı anlayacak insanların olduğu, daha rahat edeceğim, benim için hayırlı olacak bir yer diliyorum(inşallah atanarak).

Yine agliyorum offf gecsin istiyorum artik bitsin!!!gulmek istiyorum yeniden sevmek sevilmek...mutlu bi son istiyorum artik..nolur rabbim duy bu gece beni!!!!

İzne geldiğinde bir sorun çıkmaz haftasonu rahat rahat görüşebiliriz inşallah Amin. :KK36:

Back
X