• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Kalbime ferahlık ver Rabbim.
Balıklama atlayacağım sanırım bir şeylere, şuan ki düşüncem değişmezse..
Yardım et Allah'ım...

Allah'ım aşık olacağım kişiyi getir artık karşıma olur mu?
Bir de hayallerimdeki gibi mutlu çalışabileceğim bir iş istiyorum lütfen lütfen lütfen...

Bugün üç dileğim var
birincisi aşkımız hiç bitmesin ömür boyu en cok birbirimizi sevelim
düzgün bi işim olsun artık
bi de 50 kilo olayım öyle kalayım amin :)

Yeni bir ben yeni bir yasam,hayat istiyorum..gecmisi unutmak,hatirlamamak...yeni guzel gunler istiyorum artikkk...nolurr...he bide dizimde agri gecsin..miniskus falan cikarsa ben ameliyattan cok tirsiyorumki kendiliginden gecsin bu agri ;(

Güç ver Allah'ım.
Bazen insanlardan gerçekten nefret ediyorum..
Kalbim delicesine çarpıyor, sıkılıyor, paramparça hissediyorum..
Bana nefes alabileceğim bir gönül dostu nasip eyle Rabbim.

Gonlumden geceni,hayirli gordugunu nasip et artik..benden gecti tum mucize sende sakli allahim...

Yeni işimde başarılı olayımmmmm
Yarın hava bu kadar kötü olmasın , en azından yağmur yağmasın
Hayatımda sorunlar olmasınnn :KK37:

Nefes almak istiyorum, rahat bırakılmak istiyorum, üstüme gelinmesin istiyorum :KK42:

Mutlu olmak istiyorum artik aglamamak,uzulmemek...gecmisi hatirlamamak....yeniden baslamak...ama bu kez olacagina inanarak....

İş arayışımda, hayırlı gönlüme göre bir iş bulmamda yardımcı ol Rabbim..
Bir de insanların enerjilerinden bu kadar kolay etkilenmesem, her şey biraz daha güzel olacak...

gelecekte çocuklarımı sağlıklı mutlu kariyer sahibi görmeyi diliyorum....

olleeeyyy!yuppiii!yehhuuu!yaba daba duuuu ! Dileğime son 7 kaldı ,buraya yazmıştım ya ... :)))))))))))))))))))))

Hayırlıysa düşünmeyim bile üstünde şu sıkıntıyı yaşamayım ve olsun inşallah.
Değilse olmasın dilerim...

Bi mucize olsa yarin mesela hayatimin askiyla tanissam bi tesaduf olsa...hep filmlerde mi olurki boyle seyler??aklimdakileri unutmam icin yenisine ihtiyacim varrr...nolur mucizeler hep boyle ansizin gelseee

İçimdeki sıkıntının boş bir şey olmasını diliyorum...

Back
X