Dilek Kutusu.....:))

allahım kıldıgımız namazları tuttugumuz orucları ettıgımız dualar kabul et bızı bos cevırme huzurundan ya rabbım benımgıbı bu topıkte anne olmak ısteyen kullarını cevremdekı tanıdıgım anne olmak ısteyen kullarının sesını duyrabbım bızlere ana baba kıymetı bılen vatanına sahıp cıkacak dusenın elınden tutacak hayırlı evlatlar ver rabbım hastalara sıfa dertlılere deva ver ya rabbım ıs arayanlar s nasıp et es arayanlara hayırlı esler nasıp et rabbım

rabbimden dileğim,
allahım aileme bana öncelıkle sağlık ,sıhhat ve hayrlı uzun ömürler versin
anneme hayırlı damatlar hayırlı evlatlar versin.
banada hayırlı bir eş versn inş....

rabbimden dilegim...
allahim buguzel gunlerin,yuzu suyu hurmetine sana siginirim senden dilerim sen herseye kadirsin,bizede hakkimizda hayirli,saglikli,omurl evlat nasibet,emeklerimizi bosa cikarma yuce rbbim.amin...:Saruboceq:

rabbimden dilegim...
allahim buguzel gunlerin,yuzu suyu hurmetine sana siginirim senden dilerim sen herseye kadirsin,bizede hakkimizda hayirli,saglikli,omurl evlat nasibet,emeklerimizi bosa cikarma yuce rbbim.amin...:Saruboceq:
inşallah dileğin gerçekleşir..benim dileğim de bu:1hug:

benim tek dileğim hasta olan babamın iyileşmesi Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşlh ,buraya yazan tüm arkadaşlarımında dileği kabul olsun inşlh

İzmir'e tayini çıktı.mafoldumbenİnşallah gitmeden önce bi aksilik çıkmaz da İstanbul'a gelebilir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbım lutfen esımın ıslerını yoluna koymasına yardım et lutfen arkadaslarıma ve bana hayırlı evlatlar nasıp et

allahım biraz kilo vermek istiyorum,şu boğazımı tutmayı ve sonrasında ikinci bebeğimiz olsun istiyorum.

Çocuklarımın birazdaha ıslah olmasını
Eşimin kendi işyerini açmasını
Kardeşlerimin beni daha çok sevip önemsemesini
Allah için ibadet aşkının çogalmasını
Ve herzaman depresyonun kıyısında yaşamak tan kurtulmayı diliyorum ve istiyoru.
Bütün KK hatunlarının dilek ve dualarının kabulünü istiyorum.

bende bekledigimiz işin olmasını ve borçlarımızın kapanmasını diliyorum.ve en önemlisi hepimize sağlık diliyorum.Allahım duy sesimizi.

beklentilerimi boşa çıkarmamasını diliyorum.
o gün iki aynı isimli kişinin arasında kaldığımda, dilek tuttuğumda da bunu dilemiştim.
onla olmayı diliyorum.

call center için başvurmuştum işallah beni işe alırlar,ne olur yaaaa

sonra barış le sonuna kadar neraner olalım ne olur ayrılmayalım

Back
X