dilekçe konusunda yardım edebilir misiniz?

buzprensesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
205
3
46
Tekirdağ
umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
arkadaşlarım ve ablalarım,ben kıbrısta yuksek lisans yapıyorum ve rektörlükten %50 burs alıyorum Bulgar vatandaşı oldugum için.ama duydum kı artık %100 burs da veriyorlarmıs. şimdi benim ingilizce dilekçe yazmam lazm. ...... numaralı öğrenciyim...... fakültede.... bölümde yuksek lisans yapıyorum, %100 burs talep ediyorum diye. ama ingilizce dikelçe konusunda hiç bir bilgim yok,bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan ve ablalarımdan yardımcı olmalarını rica ediyorum. :34:

keşke size yardımcı olabilsem :( ama ne yazık ki o kadar ileri ingilizcem yok :(

bol şans!:16:

To whom it may concern,

I'm a graduate student in ................faculty and my student number is ............... I have 50% scholarship and I would like to apply for 100% scholarship.

Yours sincerely,
İsim Soyadı

Dear Sir/Madam,

I am currently studying a post-graduate degree at this university (.... faculty) on a 50 % scholarship. I have recently been informed about a full scholarship that you are providing and, as a Bulgarian citizen, would like to be considered.

My details are written below:

Student ID:
9909999999999

Yours faithfully,

Fatma .....

Dear Sir/Madam,

I am currently studying a post-graduate degree at this university (.... faculty) on a 50 % scholarship. I have recently been informed about a full scholarship that you are providing and, as a Bulgarian citizen, would like to be considered.

My details are written below:

Student ID:
9909999999999

Yours faithfully,

Fatma .....

size ne kadar teşekkür etsem azdır. bana yaptıgınız bu iyilik benim için çok değerli çünkü ne kadar kişiye sorduysam hep bilmiyorum dendi. çok sağolun eğer bursu alırsam almam için bi katkı da sizden olacak cok teekkür ederim.

To whom it may concern,

I'm a graduate student in ................faculty and my student number is ............... I have 50% scholarship and I would like to apply for 100% scholarship.

Yours sincerely,
İsim Soyadı

çok teşekkür ederim yardımınız için. bana vakıt ayırdıgınız için cok minnettarım..

size ne kadar teşekkür etsem azdır. bana yaptıgınız bu iyilik benim için çok değerli çünkü ne kadar kişiye sorduysam hep bilmiyorum dendi. çok sağolun eğer bursu alırsam almam için bi katkı da sizden olacak cok teekkür ederim.

Rica ederim. Tarih ve adres konusunda mesaj attim sana. Insallah alirsin. Yardima ihtiyacin olursa mesaj atarsin.

Okul hayatinda basarilar dilerim.

Son düzenleme:
Back
X