DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Hanimlar boyle bir sayfada safi okumasi baslamistir okumak isteyenlerin bilgisine
Bizim İnsirah okunamizida pazartesi baslatacagim hem tevhid bitmedi daha bagislayamadik hemde muafiyet icin tam donulsun sonra sayi karisiyor dedim

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-5-yasindaki-esma-bebek-icin-ya-safi.987198/

O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
M Mavisu27

@umut-16

O Ozzgeee benim muafligim pazartesiye biter. Simdi maddi manevi bütün kapaliliklarin acilmasi adina ben genelde her gün ya fettah ya rezzak zikrini okuyorum aklima geldi yazayim dedim gercekten bu esmaya basladigim günden beri daha yolunda gidiyor her isim . Esmalar hakkinda sayfada paylasa paylasa bisiler ogreniyorsun arastirin yinede günlük okumalariniza katin eminim sizinde bütün yollariniz daha da acilacak. Ya selam esmasi da güçlü bi esma selamete erdirmek icin okunabilir ama eğer okunacaksa ya cami eklenerek okuyalim derim ya selam ya cami olarak .. aklima gelenleri yazdim biraz uzun oldu kusura bakmayin

Okuruz inşallah yarin okudugumu yazarim canim

Ya selam ya cami olarak cekeriz cnm bebek icin sayfa actik bilgin olsun

70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)

Okuma usulu:
La ilahe illallah Muhammedun resulullah

Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor

evTik
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku
Krew (ark)OKUNDU

eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
M Mavisu27 OKUNDU

Arkadaslar oncelikle hepinizle epeyidir buradayiz birbirimizi yanlis anlamayacagimizi umarak bir kac sey paylasmak istiyorum son 2-3 okumadir senkronizasyonumuz genel bir sekteye ugruyor asla kimseye ithafen yazmiyorum bu genelde var su kisi bu kisi degil zaten kisiden olani ben arka plandan hallederim ozelden yazip sayi alirim vs siz hissetmezsiniz artik cozdunuz benide burakarida bir cogunuz

Bastan beri olanlar bilir bu listenin bir sevki vardir boyle hizli hizli gider herkes okumaya heveslidir ben kimsenin hevesi kirilmasin diye agir dualar secmem salavatlar ezberleriz aciliyeti olani basa aliriz okuyamayana yardim ederiz vs hoslugu kaybettik genel bir agirlik oldu hosuma gitmiyor modumu assagi cekiyor bazilarinizinda cekiyordur dualar kisa ama verdigim saati 3 saate varir asar olduk genel olarak ay yogundum ay isim vardi okuyamadimlar cok yazilmaya basladi insanlik hali olur ama bunu yazmak icin son dk beklenir oldu.
Burada etiketliyorum ozel mesaj atiyorum ama okumayip bakmamalar artti
Kimse bildirimlerini takip etmiyor etse zaten senkronizasyonu yakalayacagiz ortaya direk sorusunu veya birseyi yaziyor ama aslinda bir sayfa once o sey sorulmus yazilmis tartisilmis etiketlenmis misal

Bir eksiklikte bazen defalarca etiketlemek zorunda kaliyorum cok zor surecten gectim halada geciyorum 20-22 gun hast kaldim hastam var ozel ilgisi misafiri vs ama ben sizi aksatmamaya cok gayret ediyorum sizdende destek bekliyorum
İnsirahta da ayni modda devam edersek listeyi ondan sonra dvm ettirmiycem bilgilerinize hepinizi opuyorum
Ve tekrar ediyorum bende dahil genele yazilmistir sakin kimse alinganlik yapmasin

cilekli_sut
SuUtku hanimlar bgn bagislamasini yaparmiyiz durumunuz nedir yardim gerekiyorsa yazin
Ben dün okundu sayın demiştim zaten ondan 10 dk sonra bitirdim. Bitiremeyecek gibi olsam yazmazdım. Ya da bitiremeyeceğim yazardım. Ben de var o dediğin ağırlık bazen dolup taştığımuz durumlar oluyor ama bu ara gerçekten çok yoğundu bireysel olarak hepinizden özür diliyorum. Ben biraz ara versem benim için de hepimiz için de iyi olacak. Sakın alınganlık diye düşünmeyin O Ozzgeee arkadaşımızın dediği gibi vardı o ağırlık ama yenmeye çalıştım yenemedim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah herkes dualarının kat kat güzeline kavuşur hayırlısı ile. Sizleri tanıdığıma çok memnunum. İnş toparlanayım geri döneceğim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Asla ve kati suretle bireysel yazmadim yazidada iki uc defa belirttim bireysel olsa ben zaten ozelden iletisim kurup su kadarini ben alayim mi diyorum veya siz rahatlikla yaziyorsunuz bana ozelden 1 yildir beraberiz konu bireysel degil hanimlar hepiniz az cok hissediyorsunuzdur bir agirligimiz var genel olarak buna bende dahilim onu atalim mahiyetinde yazdim biraz gayretlenelim olabilir bezginlik gelebilir hayat gailesinden zorlaniyorsunuzdur gerekirse ara verip hep birlikte sonrada devam ederiz
Yogunluktan ayrilma icin birsey diyemem bende bir gurubumdan gecici sure ayrildim anlarim yetisemiyorum diye buradan cansu gizem selinde biliyor sahsi alinganlik olmasin sakin atalet var hadi gayret mahiyetinde yazildi
Biz burda 2 tur 280 lere varan tefriciye okuduk ama bu elektrigimiz yoktu sonra 50 fatihada geldik tikandik sayi coksa duseriz sure azsa cogaltiriz ama sevkimiz tam olsun ha bir yorgunluk varsada ara veririz umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir
cilekli_sut sahsi alinmadigini dusunuyorum ki tekrar bu msjlada aciklamami yaptim eger devamimiz olursa tekrar dualarda bulusuruz insallah

HEPİNİZİN AGZİNA SAGLİK BENDE BAGİSLAMASİNİ YAPACAGİM RABBİM KABUL EYLESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…